Jan Lasak Jokereiden riveihin

7.11.2010
Tämä uutinen on tuotu Liigan vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
Jokerit vahvistaa maalivahtiosastoaan 31-vuotiaalla Jan Lasakilla. Kokenut slovakki on pelannut urallaan muun muassa kahdet olympialaiset ja peräti yhdeksät MM-kisat. Viime kaudella hän torjui kotimaansa Kosicessa sekä KHL:n Atlant Mytistshissä.

Jan Lasakin sopimus Jokereiden kestää tammikuun 25. päivään asti. Tämän jälkeen päätetään, pelaako mies seurassa loppukauden. Optio sopimuksen jatkamiseen on Jokereilla.

- Lasak tuo tarvittavaa kokemusta maalivahtiosastollemme. Hän on pelannut kovissa paikoissa, Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen toteaa.

Lasak nousi kiekkomaailman tietoisuuteen Slovakian maajoukkueen paidassa 2000-luvun vaihteessa. Hän torjui vuonna 2002 maalleen sen historian ensimmäisen maailmanmestaruuden Ruotsissa pelatuissa kisoissa. Seuraavana vuonna hän juhli MM-pronssia Suomessa pelatussa turnauksessa.

Seuratasolla Lasak on pelannut niin NHL:ssä kuin KHL:ssäkin. Hänellä on tilillään kuusi NHL-peliä Nashville Predatorsin paidassa. Eurooppaan mies palasi kaudeksi 2003-04 Venäjän Superliigan SKA Pietarin riveihin.

Seuraavaksi kaudeksi Lasak siirtyi Tshekin liigan  Pardubiceen ja johdatti heti ensimmäisellä kaudellaan seuran Tshekin mestariksi.


---
Julkaisija: