Maalitykki Aaltoselle pitkä jatkosopimus Pelicansiin

17.3.2010
Tämä uutinen on tuotu Liigan vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
Lahden Pelicans Oy tiedotti keskiviikkona tehneensä jatkosopimukset Juhamatti Aaltosen ja Niko Hovisen kanssa. Matias Loppi ja Lou Dickenson liittyvät joukkueeseen uusina pelaajina.

Pelicans on tehnyt viiden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Juhamatti Aaltosen (24) kanssa. Pelicansilla oli jo sopimus ensi kaudesta Aaltosen kanssa, joka uusittiin kestämään vuoden 2015 kevääseen saakka.

"Olen viihtynyt erinomaisesti Lahdessa ja Pelicansissa. Olen saanut paljon peliaikaa ja vastuuta ja sitä kautta olen saanut onnistumisia. Ensi kaudeksi uskon Pelicansin saavan kokoon sellaisen joukkueen, jolta voi odottaa parempaa menestystä."

"Halusin sitoutua seuraan pidemmäksi aikaa, siitä voi päätellä millainen usko seuraan minulla henkilökohtaisesti on", kertoi SM-liigan maalipörssin voittoa tavoitteleva Juhamatti Aaltonen.

Pelicans on tehnyt kahden vuoden sopimuksen tällä kaudella Hamburg Freezersiä edustaneen keskushyökkääjä Matias Lopin (29) kanssa. Loppi edusti aiemmin Pelicansia kolmen kauden ajan kausina 2005-2008. Taitava sentteri omistaa edelleen Pelicansin seurahistorian piste-ennätyksen (18+40=58) kaudelta 2007–08.

"Olen todella innoissani tulossa takaisin Lahteen, tuttuun ympäristöön. Viimeksi täällä nautin jääkiekon pelaamisesta. Itselläni pelkästään hyviä fiiliksiä Pelicansista", kommentoi Loppi puhelimitse Hampurista.

Toissa kaudella Mestiksen maalipörssin ja tällä kaudella sarjan pistepörssin voittanut kanadalaislaituri Lou Dickenson saapuu myös vahvistamaan Pelicansia. 27-vuotiaalla kanadalaisella on EU-passi eikä hän näin ollen vie tilaa seuran ulkomaalaiskiintiöstä. Sopimus on mallia 1+1.

"Tulin Pelicansiin, koska se oli minulle paras mahdollisuus edetä urallani ja olla tärkeä osa joukkueen tulevaisuutta. Pelicans haluaa rakentaa ensi kaudelle voittavan joukkueen ja haluan olla mukana auttamassa pelikaania lentoon", kertoo tuore Pelicans-hyökkääjä Lou Dickenson.

Pelicans on jatkanut maalivahti Niko Hovisen (22) sopimusta yhdellä vuodella. Minnesota Wildin vuonna 2006 varaama maalivahti on pelannut kaksi kautta Pelicansissa.

"Olen todella iloinen jatkosopimuksesta seurana kanssa. Kehittyminen jatkuu ja olen valmis ottamaan isompia harppauksia urallani. Haluan auttaa ensi kaudella joukkuetta voittamaan pelejä", Hovinen toteaa.


---
Julkaisija: