TPS solmi jatkosopimukset Engrenin ja Vittasmäen kanssa

21.1.2010
Tämä uutinen on tuotu Liigan vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
TPS:n ensi kauden joukkueen rakennustyö on hyvällä mallilla ja viimeisimpinä nimensä jatkosopimukseen kaudelle 2010–2011 kirjoittivat puolustaja Veli-Matti Vittasmäki ja maalivahti Atte Engren.

21-vuotias Atte Engren on tällä kaudella kolminkertaistanut pelaamiensa SM-liigaotteluiden määrän ja on torjunut 23 ottelussa torjuntaprosentilla 91,43. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on ollut tyytyväinen Engrenin kehitykseen tällä kaudella.

"Atte on lupaavana nuorena maalivahtina lunastanut niitä odotuksia, joita seuralla häntä kohtaan on ollut. Yhteistyö maalivahtivalmentaja Urpo Ylösen kanssa on alkanut tuottaa tulosta ja Attella on vielä rutkasti potentiaalia kehittyä."

Engren on myös tyytyväinen jatkosopimukseen ja luottaa joukkueen menestykseen tällä kaudella.

"Todella hyvillä mielin tein jatkosopimuksen. Olen viihtynyt hyvin ja tykännyt tehdä hommia Upin kanssa. Tällä kaudella playoffeihin olisi kova hinku. Pelejä on vielä paljon jäljellä, joten kuuden sakkiin pyritään."

19-vuotias TPS-kasvatti Veli-Matti Vittasmäki on edustanut tällä kaudella Suomea U20 MM-kisoissa ja pukenut TPS-paidan päälleen 13 SM-liigan runkosarjaottelussa. SM-liigaotteluissa Vittasmäki on tehnyt tehot 0+2, peliajan ollen keskimäärin 18.17 per peli.

"Veli-Matti on perusvarma puolustaja, jolla on hyvät perusominaisuudet kehittyä urallaan. Veikka on alkanut kuluvalla kaudella saada vastuuta liigajoukkueen mukana entistä enemmän ja uusi sopimus antaa mahdollisuuden tulevaisuuden jatkumiseen. Turkulaisuus joukkueessa on myös tärkeää", Vuori kommentoi.

"Olen tyytyväinen, että TPS:ssä on annettu näyttöpaikkoja. On todella hieno juttu, että tarjottiin jatkomahdollisuutta. Tietää, että on ainakin jotain tehnyt oikein", Veli-Matti Vittasmäki kertoo.

 

Atte Engren. Kuva: Suomen Mediatuotanto / Marko Hannula

 


---
Julkaisija: