Juha Leimu loppukauden Tapparassa

11.12.2009
Tämä uutinen on tuotu Liigan vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
Kolme viikkoa sitten Lempäälän Kisasta Tapparan liigamiehistöön nostettu puolustaja Juha Leimu jatkaa kirvesrinnoissa kuluvan kauden loppuun saakka.

Alunperin Juha Leimulle sovittiin kahdeksan ottelun mittainen koeaika, joista ennen lopullisen sopimuksen syntyä pelattiin seitsemän ottelua. Niissä 26-vuotias liigatulokas keräsi kolme syöttöpistettä.

Neljä kirvesrintaa LeKissä

Neljä Tappara-pelaajaa edustaa puolestaan LeKin joukkuetta sen seuraavissa peleissä ennen joulutaukoa. Jo tänään perjantaina Tappara-hyökkääjät Nestori Lähde ja Tomi Peltonen sekä puolustajat Jesse Turkulainen ja Lasse Korhonen vahvistavat kokoonpano-ongelmista kärsinyttä Mestis-joukkuetta.

 


---
Julkaisija: