Ässille jatkosopimuksia

4.12.2009
Tämä uutinen on tuotu Liigan vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
Porin Ässät on tehnyt neljä uutta jatkosopimusta. Puolustaja Ville Uusitalo ja hyökkääjät Mika Niemi, Severi Sillanpää ja Veli-Matti Savinainen jatkavat Porissa myös tulevilla kausilla.

30-vuotias Ville Uusitalo oli viime kaudella Ässien tehokkain puolustaja tehoilla 7+17=24. Tällä kaudella Uusitalo on tehnyt 25 ottelussa 22 (7+15) pistettä. Uusitalo toimii tällä hetkellä joukkueen kapteenina Matti Kuparisen loukkaantumisen myötä. Ville Uusitalon jatkosopimuksen pituus on kolme vuotta.

Tulokaskauttaan SM-liigassa pelaava Mika Niemi on noussut Ässien ykkössentteriksi. A-nuorten SM-liigan pistepörssin vuonna 2008 voittanut 21-vuotias Niemi on pelannut tällä kaudella 25 ottelua ja kerännyt 10 (1+9) tehopistettä.

Ensimmäistä kokonaista SM-liigakauttaan pelaava 21-vuotias keskushyökkääjä Severi Sillanpää nousi viime kaudella edustusjoukkueeseen ja oli SM-liigakarsintojen tehokkain pelaaja. Tällä kaudella Sillanpään on tehnyt 8 (4+4) pistettä.

Viime kaudella 25 tehopistettä iskenyt 23-vuotias laitahyökkääjä Veli-Matti Savinainen on pelannut tällä kaudella 19 ottelua tehoin 1+2=3.

- Ensimmäiset jatkosopimukset on tehty ja tästä on hyvä jatkaa. Edelleen käymme neuvotteluja ja tavoitteena on joukkueen rakentaminen lahjakkaan porilaisen rungon ympärille, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.


---
Julkaisija: