Kalle Sahlstedt KalPan miehistöön

16.4.2008
Tämä uutinen on tuotu Liigan vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
KalPa vahvistaa SM-liigajoukkuettaan kokeneella kotimaisella keskushyökkääjällä. Sahlstedt liittyy joukkueeseen 1+1-vuotisella sopimuksella.

Raumalla syntynyt Sahlstedt, 34, on pelannut SM-liigassa 13 kautta, seuroinaan Lukko, TPS ja Kärpät. Lisäksi hän on pelannut Ruotsissa, seuranaan HV-71. Saavutukset ovat SM-liigasta viisi mestaruutta ja kolme pronssia sekä Elitserienistä yksi mestaruus.

Sahlstedt on pelannut urallaan SM-liigan runkosarjassa 611 ottelua tehoilla 176+222=398 sekä pudotuspeleissä 96 ottelua tehopistein 25+33=58. A-maaotteluita Suomi-paidassa on kertynyt 18. Sahlstedtin (175 cm / 82 kg) ja KalPan sopimus on kestoltaan 1+1 vuotta.

"Kalle on pelaaja, joka olisi kelvannut varmasti jokaiselle SM-liigan organisaatiolle. Kalle on yhtä aikaa sentteri, hyvä aloittaja, ylivoima- ja alivoimapelaaja, henkinen johtaja ja takuuvarma pelaaja. Mitä Strömbergin Mika toi meidän nuoreen koppiin viime kaudella, se näkyi katsomoon asti. Kalle tuo sinne samoja asioita ensi kaudella, kokemusta, turvallisuutta sekä johtajuutta", KalPan päävalmentaja Pekka Virta kertoo.

"Kysymykseen miksi tulen KalPaan, voisi vastata, että miksi en olisi tullut KalPaan? Siellä oltiin tosissaan kiinnostuneita ja siellä on menty selvästi eteenpäin viime kaudenkin aikana. Organisaatio on hyvässä maineessa. KalPa tarjosi myös uudenlaisen tilaisuuden ja haasteen. Olen pelannut isoissa organisaatioissa, nyt lähdetään nostamaan joukkuetta alhaalta ylöspäin. Haluan olla mukana nostamassa Kuopioon kovaa kiekkobuumia", Kalle Sahlstedt kertoo.


---
Julkaisija: