Latest

Liiga-kapteenistoja valittu – katso nimet vastuullisissa rooleissa
23.8.2019

Liiga-joukkueiden uuden kauden rakentamisessa joukkueiden johtavilla pelaajilla on oma tärkeä merkityksensä. Joukkueet ovat alkaneet julkistaa kauden 2019-20 kapteenistojaan. Tässä C- ja A-kirjaimien kantajia kootusti.

Viikonloppuna turnauspelejä Imatralla – kolme Liiga-joukkuetta mukana
22.8.2019

Liiga-kauteen valmistavat ottelut jatkuvat perjantaina ja lauantaina Imatralla. SaiPan, KooKoon ja JYPin lisäksi kaukalossa nähdään isäntäkaupungin Ketterä.

Pelicansin tilikausi reilusti voitollinen
21.8.2019

Pelicans julkisti yhtiökokouksessaan konsernin viime tilikauden (1.5.2018-30.4.2019) tuloksen. Pelicans Ravintolat Oy ja Lahden Pelicans Oy kasvattivat liikevaihtoaan 8,24 miljoonaan euroon. Voittoa kertyi 257 500 euroa.

Tässä ovat Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2019–2020
21.8.2019

Tälle sivulle on koottu Liiga-joukkueiden pelaaja- ja valmentajasiirtoja sekä joukkueiden sopimustilanteet kaudelle 2019–2020.

Alumni All Star -tapahtuman tähdet hurmasivat Lahdessa – katso kuvat
17.8.2019

Lahden Isku Areenalla järjestettiin perjantaina historian kolmas Alumni All Star -tapahtuma. Katsomot täyttäneessä ottelussa Hämeen Alumni kohtasi Liiga Alumnin joukkueen. Toisessa erässä kentällä nähtiin myös Dallas Stars. Ilta sisälsi myös Hockey Hall Of Fame Finlandin aatelointitilaisuuden. Palaa kuvista ikimuistoisen illan tapahtumiin.

Kuvat: Tomi Natri

SaiPalla jälleen voitollinen tilikausi
16.8.2019

Liiga-SaiPa Oy teki kahdeksatta vuotta peräkkäin liikevoittoa. 70-vuotisjuhlakaudellaan SaiPa kasvatti liikevaihtoaan 5,596 miljoonaan euroon ja teki voittoa reilut 21 000 euroa.

Tähtiloistetta Lahdessa – Alumni All Star -ottelun kokoonpanot varmistuneet
16.8.2019

Lahden Isku Areenalla nähdään perjantaina 16.8. hurjaa tähtiloistetta, kun Alumni All Star -ottelu ottelu saapuu kaupunkiin. Joukkueet vilisevät sekä nykyisiä että entisiä tähtipelaajia. Hämeen Alumnin ja Liiga Alumnin kokoonpanot ovat nyt varmistuneet.

Tomi Karhunen Pelicansin maalille
14.8.2019

Maalivahti Tomi Karhunen ja Pelicans ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. 29-vuotias Karhunen saapuu Lahteen paikkaamaan Pohjois-Amerikkaan siirtyneen Jakub Skarekin jättämää aukkoa.

Liiga tarkentaa sääntötulkintojaan – nämä muutokset testissä harjoitusotteluissa
14.8.2019

Liigassa noudatetaan pääsääntöisesti Kansainvälisen Jääkiekkoliiton sääntökirjaa. Muutamien sääntöjen kohdalla Liigan tulkinta kuitenkin eroaa IIHF:n vastaavasta. Kaudelle 2019–20 on tehty tarkennuksia, joiden toimivuutta testataan kauteen valmistavissa otteluissa.

HPK ja Pelicans Hämeenlinnan juhlaturnauksessa – tässä ohjelma
8.8.2019

Hallitseva mestarijoukkue HPK avaa kautensa kotonaan Rinkelinmäellä perjantaina. HPK isännöi 90-vuotisjuhlakautensa aluksi neljän joukkueen kaksipäiväistä turnausta. Mukana ovat HPK:n lisäksi Liiga-joukkueista Pelicans, sekä saksalainen Löwen Frankfurt ja KHL:n Sibir Novosibirsk.

Viikonloppuna Liiga-joukkueita Tampere Cupissa – muistatko nämä voittajat?
8.8.2019

Tampereen Hakametsässä pelataan perjantaina ja lauantaina perinteikäs Tampere Cup, jossa on mukana neljä Liiga-seuraa. Ilveksen isännöimässä turnauksessa nähdään Ilveksen ja Tapparan lisäksi HIFK ja SaiPa.

Patrik Laine tähdittää EA SPORTS™ NHL™ 20 -pelin kantta
8.8.2019

Patrik Laine nähdään Suomessa myytävän NHL™ 20 -pelin digitaalisen ja fyysisen version kannessa. Laineen erottuva rannelaukaus on mallinnettu peliin Signature Shot -laukauksena, joka on toteutettu edistyksellisellä Real Player Motion -teknologialla.

Pelicans vei Pitsiturnauksen – Ässät taipui finaalissa
2.8.2019

Kiekkokauden avannut Pitsiturnaus Raumalla päättyi Pelicansin voittoon. Finaalissa lahtelaiset kaatoivat Ässät 4-1. Pelicans voitti Pitsiturnauksen toisen kerran peräkkäin.

Pitsiturnaus avasi kiekkokauden – palaa kuvakoosteesta päivän tunnelmiin
2.8.2019

Lukon isännöimä perinteinen Pitsiturnaus avasi jälleen suomalaisen kiekkokauden. Katsomot olivat täynnä jo aamulla klo 10.15, kun odotettu Satakunnan derby oli ohjelmassa. Palaa kuvista turnauksen tunnelmiin.

Kuvat: Elmeri Elo

Liiga tarjoaa Pitsiturnauksen tulospalvelun
2.8.2019

Liiga tuottaa aiempien kausien tapaan kauden perinteisesti avaavasta Pitsiturnauksesta reaaliaikaisen tulospalvelun. Ottelut Raumalla alkavat perjantaina 2.8. kello 9.

Liigan preseason on täällä – Telia ja SolidSport lähettävät tukun otteluita suorana
31.7.2019

Telia TV ja SolidSport lähettävät elo-syyskuussa preseasonilta yhteensä 30 yksittäistä harjoitusottelua. Lisäksi ohjelmassa ovat muun muassa lähetykset käynnistävä perinteinen Pitsiturnaus, HPK:n 90-vuotisjuhlaturnaus, Decens Tampere Cup, Lahden Alumni All Star -tapahtuma ja Imatran Bauer-turnaus.

Kiekkokausi käyntiin perjantaina – 26. Pitsiturnaus pelataan Raumalla
31.7.2019

Kotimainen kiekkokausi käynnistyy perinteisin menoin, kun kuusi Liiga-joukkuetta kokoontuu Raumalle Pitsiturnaukseen. Perjantaina 2.8. käytävässä kiekkokarnevaalissa ovat mukana isäntäjoukkue Lukon lisäksi Ässät, HIFK, KooKoo, Pelicans ja TPS.

TPS vahvistui kolmella ruotsalaispelaajalla
29.7.2019

TPS solmi pelaajasopimukset kolmen ruotsalaispelaajan kanssa. Hyökkääjä Anton Holm sekä puolustajat Filip Windlert ja Henrik Larsson liittyvät turkulaisten riveihin Ruotsin toiseksi korkeimmailta sarjatasolta. Sopimukset ovat yhden kauden mittaisia.

SaiPa sopimukseen ruotsalaishyökkääjän kanssa
15.7.2019

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä John Perssonin kanssa. 27-vuotias ruotsalainen pelasi viime kaudella SHL:n Mora IK:ssa.