Sportin hyökkäys vahvistui Teemu Väyrysellä

29.4.2021
Sportin hyökkäys vahvistui Teemu Väyrysellä

Teemu Väyrynen pelasi tällä kaudella Ilveksessä ja HIFK:ssa. (Picture: Aarno Vuorinen)

Teemu Väyrynen liittyy Sportin hyökkäyskalustoon. Kuluneella kaudella sekä HIFK:ta että Ilvestä edustanut Väyrynen saapuu Vaasaan 1+1-vuotisella sopimuksella.

Keskiviikkona 24-vuotissyntymäpäiviään viettävä Väyrynen on pelannut Liigassa 260 ottelua edustaen urallaan TPS:aa, Bluesia, HIFK:ta ja Ilvestä. Vasemmalta puolelta laukova Väyrynen on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Hänet tunnetaan työteliäänä, vahvana joukkuepelaajana, jonka yksi vahvuuksista on alivoimapelaaminen.

– Teemu Väyrynen tuo hyvän lisän ensi kauden joukkueeseemme. Hän on kova tekemään töitä kentällä ja omaa myös potentiaalia tuloksentekoon. Ikäisekseen Teemu on jo kokenut liigahyökkääjä ja sopii hyvin meidän pelityyliimme, kommentoi Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran sivuilla.


---
Published by: Salttu Forsström