HPK:n Laatikainen: "Fokus vain seuraavassa pelissä"

25.1.2021
HPK:n Laatikainen: "Fokus vain seuraavassa pelissä"

HPK jatkaa tiistaina pelejään Kärppiä vastaan kello 18.30 alkaen. (Picture: Pekka Rautiainen)

Urallaan jo lähes 1000 Liigan runkosarjaottelua pelannut Arto Laatikainen, 40, palasi tammikuun puolessa välissä pääsarjatasolle, kun hän teki loppukauden kattavan sopimuksen HPK:n kanssa.

Syksyllä Kiekko-Espoon riveissä pelannut Laatikainen myöntää Mestiksen epävarman tilanteen olleen päätöksessä merkittävässä roolissa.

Ei se helppo päätös ollut, kun elämä ja perhe on keskittynyt Espooseen, mutta mieli teki vielä pelaamaan. Siinä mielessä voi olla iloinen, Laatikainen sanoo.

Laatikainen on tuonut kaivattua kokemusta hämeenlinnalaisjoukkueen takalinjoille yhdessä toisen konkarin, Markus Kankaanperän, kanssa. Laatikainen on neljään peliin tehnyt yhden maalin ja antanut kaksi maalisyöttöä.

HPK:n tilanne Liigan hännillä on hankala, sillä kevään 2019 mestari on voittanut varsinaisella peliajalla vain kaksi ottelua.

Hyvin me olemme olleet ensimmäiset erät otteluissa mukana, mutta sitten pakka vain jotenkin hajoaa. Liian halpoja maaleja meille on tullut, mutta paljon on ollut epäonneakin mukana. Välillä on mennyt omiin ihmeellisiä pomppuja, Laatikainen miettii.

Kevättä kohden kolmen pisteen voittoja pitäisi tulla, jotta asema sarjataulukon hännillä paranee.

Fokus on vain seuraavassa pelissä. Ei tässä mitään taikatemppuja voi tehdä. Asiat pitää tehdä vain mahdollisimman hyvin, niin tulosta tulee, Laatikainen painottaa.

Tiistaina HPK kohtaa kotikaukalossaan Kärpät, eli seuran, jota Laatikainen edusti kausilla 2014-15 ja 2015-16.

Kärpissä on laadukkaita pelaajia, mutta vähän on ollut heilläkin vaikeaa. Mutta joka tapauksessa kova peli on tulossa, Laatikainen alleviivaa.


---
Published by: Jukka Malm