Ryan Lasch siirtyy Pelicansista Sveitsiin

23.1.2021
Ryan Lasch siirtyy Pelicansista Sveitsiin

Ryan Lasch lähtee Sveitsiin Liigan pistepörssin johtajan paikalta. (Picture: Tomi Natri)

Pelicans kertoo verkkosivuillaan menettävänsä alkukauden parhaan pistemiehensä, kun ottelukohtaisella sopimuksella lahtelaisten riveissä viilettänyt Ryan Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Yhdysvaltalaishyökkääjä ehti pelata tällä kaudella Pelicans-paidassa 26 Liiga-ottelua, joissa syntyi hurjat 37 pistettä.

– Kesällä en olisi uskonut, että meillä on mitään mahdollisuutta saada Laschia riveihimme. Kauden alkaessa en olisi uskonut, että hän pelaa meillä vielä tammikuun lopussa. Olemme siis kiitollisia, että saimme nauttia Laschin kaltaisen supertähden otteista näinkin kauan sekä hänen merkityksellisestä panoksestaan joukkueen menestyksen eteen, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo Pelicansin sivuilla .

– Meillä oli tahtotila pitää mies Lahessa myös loppukausi ja kävimme asiasta keskusteluja, mutta ei meillä lopulta ollut realistisia mahdollisuuksia saada häntä jäämään. Hänelle on tehty myös selväksi, että on aina tervetullut takaisin, Laukkanen huomauttaa.


---
Published by: Jukka Malm