Ässät ja KooKoo kohtaavat ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella

2.12.2020
Ässät ja KooKoo kohtaavat ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella

Ässät on kolmen ottelun tappioputkessa. (Picture: Tomi Vastamäki)

Liigassa pelataan keskiviikkona yksi ottelu. Ässät ja KooKoo kohtaavat ensimmäistä kertaa, kun KooKoo matkaa Poriin. Lue ennakosta lähtökohdat otteluun.

Ässät - KooKoo
>> Kokoonpanot
>> Liput

Porissa kohtaavat keskiviikkona peräkkäisillä sijoilla olevat joukkueet. Kolme viimeisintä otteluaan hävinnyt Ässät on sarjataulukossa kymmenentenä ja niin ikään kolmen ottelun tappioputkessa oleva KooKoo on sijalla yhdeksän. Ässät ei ole viime viikkoina juuri voitoilla juhlinut, mutta hyvääkin löytyy, sillä porilaisten alivoimapeli on ollut erittäin toimivaa. Ässät ei ole päästänyt alivoimalla yhtään osumaa viimeiseen neljään otteluun. Kouvolalaisten hyvä vire on vaihtunut vaikeuksiin. Joukkueella on ollut viime otteluissaan isoja vaikeuksia maalinteon kanssa ja todella heikosti toiminut ylivoimapeli on yksi syypää. KooKoo pelasi viimeksi lauantaina, jolloin SaiPa oli parempi lukemin 3–1.


---
Published by: Markus Viljanen