Tappioputket katkolla torstaina

26.11.2020
Tappioputket katkolla torstaina

Nähdäänkö torstaina pitkästä aikaa Sportin juhlat? (Picture: Samppa Toivonen)

Liigassa pelataan torstaina yksi ottelu, kun Sport saa kotihalliinsa JYPin vieraaksi.

Sport-JYP
>> Kokoonpanot
>> Liput

Kotijoukkue Sport on tällä hetkellä seitsemän ottelun tappioputkessa ja JYP:n voitottomien otteluiden putki on venynyt neljään. Kymmenestä edellisestä pelistään jyväskyläläiset ovat voittaneet vain yhden, joten molemmilla joukkueilla riittää varmasti voitonnälkää otteluun lähdettäessä.

Sport ei ole ollut alkuviikon aikana tositoimissa, joten se pääsee lähtemään otteluun hyvin valmistautuneena. JYP sen sijaan hävisi tiistaina kotonaan Kärpille 3-6. Molemmat joukkueet ovat keränneet tähän mennessä yhden pisteen ottelua kohden. Vastakkain on myös kaksi sarjan huonointa ylivoimajoukkuetta, sillä Sportin ylivoimaprosentti on 9,62 ja JYPin vain hitusen parempi 10,00.

Sport vahvisti tökkinyttä hyökkäyspäätään tekemällä sopimuksen Michael Keräsen ja Mika Partasen kanssa. Keränen on vaasalaisten kokoonpanossa jo torstaina. Sportin paras pistemies alkukaudesta on ollut Sebastian Stålberg (6+6=12). JYPin pistepörssin ykkönen on ollut Jani Tuppurainen (4+5=9).

Joukkueet kohtasivat toisensa kuukausi sitten Jyväskylässä ja tuolloin JYP oli vahvempi 4-0-voitolla.


---
Published by: Salttu Forsström