Sport juhli voittoa JYPistä

26.11.2020
Sport juhli voittoa JYPistä

Niko Hovinen torjui Sportin voittoon. (Picture: Samppa Toivonen)

Vaasan Sport pääsi pitkästä aikaa voiton makuun, kun se kaatoi torstain ainoassa Liiga-ottelussa JYPin 3–2.

Sport-JYP 3–2 (2–0, 0–1, 0–1)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

Sport oli saanut riveihinsä Michael Keräsen, jolla kesti vajaat viisi minuuttia ennen kuin hän sai pistetilinsä auki. Michael Keränen syötti ja Janne Keränen latasi Sportin avausmaalin ajassa 4:47. Puolisen minuuttia edellisestä, niin Erik Riska ohjasi vaasalaiset jo kahden maalin johtoon.

JYPin vastausta saatiin odottaa reilun erän verran, kunnes Mikko Kalteva kavensi ylivoimalla. Kolmannessa erässä JYP tuli tasoihin Ty Dellandrean komealla maalilla. Sport tuli kuitenkin vielä kerran, kun Valtteri Viljanen nousi kotijoukkueen sankariksi laukoessaan voittomaaliksi jääneen osuman ylivoimalla.

Niko Hovinen torjui Sportin maalilla 24 kertaa ja Veini Vehviläinen venyi 27 torjuntaan. Voitolla Sport katkaisi seitsemän peräkkäisen tappion putken ja kirjautti samalla kauden ensimmäisen kotivoittonsa. JYPille tappio oli viides peräkkäinen.


---
Published by: Salttu Forsström