eLiigassa tasattiin pisteet sunnuntaina – Tappara edelleen sarjakärjessä

24.11.2020
eLiigassa tasattiin pisteet sunnuntaina – Tappara edelleen sarjakärjessä

eLiigan runkosarja lähenee loppuaan. Toiseksi viimeinen studiosunnuntai tarjosi totutusti kolme otteluparia, joissa pisteet jaettiin tasaisesti joukkueiden kesken.

Sunnuntain studio-otteluissa toisistaan mittaa ottivat tällä kertaa SaiPa, KooKoo ja JYP. Studiolla nähdyistä joukkueista SaiPa kamppailee kotiedusta pudotuspeleihin, kun taas etenkin JYPille jokainen piste jäljellä olevista otteluista on tärkeä pudotuspeliunelman säilyttämiseksi.

Studiolle oli JYPin puolesta saapunut Oskari "Sibelius" Grönroos, joka aloitti urakkansa SaiPan Kristian "KrisutusB" Räsästä, sekä Joona "Hullued" Saarista vastaan. Ottelut alkoivat tunnustellen, ja maalit antoivat odottaa itseään. Ensimmäisessä ottelussa SaiPa onnistui lopulta ottamaan turvallisen 4–0 johtoaseman, jonka turvin se ratsasti kolmen pisteen voittoon. Toisessa ottelussa nähtiin huomattavasti sisuuntunut Grönroos, joka onnistui kairaamaan JYPille tärkeän voiton.

SaiPa–JYP
1. ottelu 4–2
2. ottelu 3–4

Illan toisessa otteluparissa SaiPan edustajat kohtasivat KooKoon Nico "zNicoPS" Tuoreniemen ja Janne "Nieppii" Niemelän. Ilta jatkui vähämaalisena, kunnes toisessa osaottelussa Räsänen ja Tuoreniemi tehtailivat maaleja kilpaa, ja ottelu päättyi mustaoranssien 5–7-voittoon.

SaiPa–KooKoo
1. ottelu 2–1
2. ottelu 5–7

KooKoo jatkoi urakkaansa illan päätösotteluissa. Vastaan asettui JYP ja levähdystauon saanut Grönroos. Ensimmäisessä ottelussa oli havaittavissa pientä unisuutta KooKoon hallitessa peliä lopulta voittaen 3–1. Toinen osaottelu oli kuitenkin täysin eri tarina, kun JYP:n Grönroos latoi KooKoon verkkoon kokonaiset yhdeksän maalia, varmistaen JYPille toisen voiton ja illan saldona kuusi pistettä.

KooKoo–JYP
1. ottelu 3–1
2. ottelu 3–9

Pisteet jaettiin sunnuntaina kolmen joukkueen kesken tasan. JYP, KooKoo ja SaiPa poistuivat kaikki studiolta kuutta pistettä rikkaampana ja säilyttivät unelmansa pudotuspelipaikasta. Sarjataulukko on keskikastin osalta erittäin tasainen. Yhdeksän pisteen marginaalin sisältä löytyy kahdeksan joukkuetta sijoilta 5–12.

Tappara jatkaa edelleen sarjan kärjessä, ja on pidentänyt tappiotonta putkeaan jo 14 ottelun mittaiseksi. Kakkosena majailevan HIFK:n voittoputkikin on jo 11 ottelun mittainen. eLiigan runkosarja jatkuu keskiviikkona online-otteluilla.

>> Katso eLiigan viime viikon tulokset ja sarjataulukko


---
Published by: Aija Saha