Brad Lambert palaa innolla Nordikselle – ”Nättiä mennä pelaamaan”

28.10.2020
Brad Lambert palaa innolla Nordikselle – ”Nättiä mennä pelaamaan”

Nordis on Brad Lambertille tuttu paikka. (Picture: Jiri Halttunen)

JYP on pelivuorossa toisena peräkkäisenä päivänä, kun tiistaisen Ilves-tappion jälkeen joukkue matkaa keskiviikkona HIFK:n vieraaksi. Samalla JYPin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt Brad Lambert pääsee kohtaamaan entisen seuransa.

Joukkueet kohtasivat toisensa kauden avauskierroksella ja tuolloin JYP taipui HIFK:lle numeroin 2-5.

– Sarja-avaus oli kova peli ja sellainen on varmasti luvassa myös keskiviikkona. Meidän täytyy laittaa parasta pöytään, jos halutaan voittaa, Lambert korostaa seuran sivuilla.

Joukkueet lähtevät peliin erilaisista lähtökohdista, sillä HIFK on saanut levätä joukkueen pelatessa viime viikolla kerran, kun taas JYPillä on edessään toinen peli peräkkäisenä päivänä. Samalla HIFK-ottelu on jyväskyläläisille jo neljä peli kuuden päivän sisään.

– Meillä saattaa jalka painaa hieman enemmän, kun ollaan pelattu paljon pelejä. Toisaalta IFK:lla ei taas ole samanlaista pelituntumaa kuin meillä. Näkisin, että näiltä osin lähtökohdat ovat aika tasaiset.

HIFK on Lambertille tuttu seura, sillä 16-vuotias hyökkääjälupaus pelasi viime kaudella HIFK:n U20-joukkueessa sekä käväisi kentällä myös neljässä Liiga-ottelussa.

– Nättiä mennä pelaamaan jälleen "Nordikselle". Toivottavasti pelataan hyvä peli ja pystytään kairaamaan voitto. Otetaan Ilves-ottelusta hyvät asiat mukaan, opitaan huonoista jutuista ja mennään eteenpäin, Lambert fiilistelee.


---
Published by: Salttu Forsström