Anrei Hakulinen palaa innolla Kouvolaan – ”Paljon on tuttuja naamoja”

27.10.2020
Anrei Hakulinen palaa innolla Kouvolaan – ”Paljon on tuttuja naamoja”

Anrei Hakulinen palaa tiistaina tuttuun kaukaloon. (Picture: Elmeri Elo)

Vahvassa voittoputkessa seilaava Lukko matkustaa tiistaina Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Viitenä edelliskautena KooKoota edustaneelle Lukon Anrei Hakuliselle tiistain pelissä on erityinen tunnelataus.

Hakulinen odottaa innolla paluuta entiseen kotihalliinsa.

- Kyllähän KooKoon kohtaaminen tuottaa itselleni ekstralatausta. Paljon on vanhoja pelikavereita ja tuttuja naamoja Kouvolassa, mukava mennä taas sinne pelaamaan, Hakulinen toteaa Lukon kotisivuilla.

- Heillä on hyvä joukkue tällä kaudella kasassa. Kouvolassa vierasjoukkueen on aina vaikeampaa pelata, sillä KooKoon kotikaukalo on Liigan isoin. Se antaa kotijoukkueelle etua.

Lukko on Hakulisen kolmas Liigajoukkue miehen ammattilaisuralla. KooKoota ennen hän pelasi 37 ottelua Pelicansin paidassa ja ennen tiistain ottelua Suomen pääsarjapelejä hänellä on vyöllään jo 255 kappaletta.

Raumalla turkulaislähtöinen hyökkääjä on takonut kuuteen otteluun pisteet 2+3. Joukkueen treeniolosuhteita kehuva Hakulinen on saanut opetella Lukkoon tullessaan uudenlaista pelityyliä verrattuna hänen aikaisempiin seuroihinsa.

- Virran pelityylissä painotetaan kiekon hallussapitoa ja siihen olen mielestäni hyvin jo tottunut ja sen pelityylin sisäistänyt.

Ja se pelityyli onkin ollut myrkkyä alkukauden vastustajille.

- Meillä on joukkueessa tosi hyvä fiilis. Kyllähän voitot antavat kosolti itsevarmuutta tekemiseen, Hakulinen myöntää.


---
Published by: Salttu Forsström