HPK:lta kaksi kovaa sopimusuutista

22.10.2020
HPK:lta kaksi kovaa sopimusuutista

HPK saa kaksi kovaa nimeä riveihinsä. (Picture: Pekka Rautiainen)

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevat pelaajasopimukset laitahyökkääjä Kristian Vesalaisen ja maalivahti Emil Larmin kanssa.

Sopimuksen mukaisesti Vesalainen, 21, lähtee oman seuransa Winnipeg Jetsin training campille. Mikäli Jetsin suunnitelmiin ei kuulu Vesalaisen käyttö Pohjois-Amerikassa, hyökkääjä siirtyy loppukaudeksi takaisin Hämeenlinnaan.

Larmi, 24, liittyy hänen pelaajaoikeutensa omistavan Pittsburgh Penguinsin training campille, kun se järjestetään. Mikäli Penguinsin organisaatiossa ei löydy suunnitelmaa maalivahdille loppukaudeksi, HPK:lla on optio Larmin siirtymisestä takaisin HPK:hon.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo strategian loppukauden pelaajasopimuksista pitävän.

– Olen sanonut, että luotamme niihin, jotka sitoutuvat HPK:hon koko kaudeksi. Tämä on strategiamme mukainen liike. Molemmat pelaajat ovat valmiita pelaamaan Hämeenlinnassa, mikäli oikeanlaista paikkaa ei Pohjois-Amerikassa tarjota. Saamme kaksi kovan luokan vahvistusta, tiedämme ja tunnemme molemmat pelaajat ja he tietävät, mihin he tulevat. Niin Emil kuin Kristian vahvistavat joukkuettamme, Toivola toteaa HPK:n verkkosivuilla.

Lähde: HPK:n verkkosivut


---
Published by: Jukka Malm