Liiga-kausi 2020-2021 on valmiina alkamaan

1.10.2020

Liiga-kausi 2020-2021 on valmiina alkamaan

Tämä päivä on erityinen koko Liiga-yhteisölle. Kiekko tippuu illalla jäähän Hämeenlinnassa uuden kauden avauksen merkkinä. Edellisen kerran näin tapahtui Liiga-ottelussa 203 päivää sitten. Tauko on ollut pitkä, mutta me olemme valmiina.

Alkavaa kautta tulee leimaamaan edelleen sama maailmanlaajuinen haaste, jonka vuoksi edellinen kausi jouduttiin maaliskuussa keskeyttämään ennen runkosarjan viimeistä kierrosta. Olemme yhdessä Liiga-seurojen ja viranomaisten kanssa tehneet paljon töitä sen eteen, että alkava kausi pystyttäisiin viemään turvallisesti ja vastuullisesti läpi niin katsojien, pelaajien kuin taustahenkilöidenkin osalta. Tämä yhteisö on näyttänyt sitkeytensä ja sopeutunut uuteen tilanteeseen, joka meillä on edessämme, kun kausi nyt avataan.

Urheilullisesti meillä on varmasti edessä erinomainen kausi. Maailman tilanne on tuonut kaukaloihimme nuoria tähtiä maailmalta, ja Liigassa jo aiemmin loistaneet tähdet ovat valmiina tuikkimaan entistäkin kirkkaampina. Sarjamme on kenties tasaisempi kuin aikoihin, ja viime kaudella jakamattomaksi jäänyt mestaruus jätti joukkueille, jos mahdollista, vieläkin enemmän nälkää mestaruusjahtiin.

Me olemme kaivanneet lätkää. Uskomme että tekin.

Toivotamme koko Liiga-yhteisölle, kannattajille ja Suomi-kiekon ystäville hyvää kiekkokautta 2020-21! Tehdään tästä yhdessä vastuullisesti ja esimerkillisesti toimien turvallinen ja onnistunut kausi.


Heikki Hiltunen

puheenjohtaja, Jääkiekon SM-liiga Oy


Riku Kallioniemi

toimitusjohtaja, Jääkiekon SM-liiga Oy


---
Published by: Aija Saha