Lukko ja Tappara hioivat pelikuntoaan voitoilla

25.9.2020
Lukko ja Tappara hioivat pelikuntoaan voitoilla

Tappara otti voiton TPS:sta. (Picture: Saana Hakala)

Torstaina neljä Liiga-joukkuetta oli pelivuoroissa joukkueiden tehdessä viimeisiä hienosäätöjä ennen kohta alkavaa Liiga-kautta. Lukko kaatoi omassa ottelussaan KalPan ja Tappara oli TPS:aa vahvempi.

Lukko oli KalPaa vahvempi ottaen 3-1 (1-1, 2-0, 0-0)-voiton joukkueiden kohtaamisessa. Lukko sai erinomaisen alun, kun Pavol Skalicky vei joukkueen johtoon ja ennen kuin ensimmäinen kaksiminuuttia oli täyttynyt. KalPan Joona Riekkinen tasoitti kuitenkin ylivoimalla. Toisessa erässä Kristian Pospisilin erinomainen valmistautumiskausi sai jatkoa hänen laukoessaan ylivoimamaalin ja Skalicky osui toisessa erässä niin ikään ylivoimalla. Päätöserässä jäätiin maaleitta.
Ottelutilastot

Tappara vakuuttavaan voittoon

Tappara otti 4-0 (2-0, 1-0, 1-0)-voiton TPS:sta joukkueiden harjoitusottelussa. Tappara onnistui avauserässä kahdesti ylivoimalla, kun Olavi Vauhkonen ja Lassi Vanhatalo viimeistelivät maalit. Tehokas ylivoima sai jatkoa toisessa erässä ja tällä kertaa oli Patrik Virran vuoro onnistua. Kolmannessa erässä Kasper Simontaival kaunisteli vielä lukemia.
Ottelutilastot


---
Published by: Salttu Forsström