KalPa ja Pelicans voittoihin harjoitusotteluissa

23.9.2020
KalPa ja Pelicans voittoihin harjoitusotteluissa

Pelicans nappasi voiton harjoitusottelussaan. (Picture: Tomi Natri)

Tiistaina neljä Liiga-joukkuetta hioi kuntoaan kohti reilun viikon päästä alkavaa kautta. KalPa ja Pelicans nappasivat voitot otteluissa.

KalPa kävi Oulussa ryöstöretkellä kaataessaan Kärpät 5-2 (2-1, 2-1, 1-0). Avauserässä nähtiin kolme maalia, jotka kaikki tulivat 2,5 minuutin sisään. Ensin Kim Nousiainen vei KalPan ylivoimalla johtoon ja 1,5 minuuttia edellisestä, niin Radel Koblizek toi oululaiset tasoihin. Minuutti siitä ja Otto Leskinen siirsi KalPan taas johtoon. Toisessa erässä ensimmäistä peliään Kärppien paidassa tällä kaudella pelannut lainapelaaja Janne Kuokkanen tasoitti ylivoimalla pelin. Kuokkanen oli myös tekemässä esityötä avausmaaliin. Kärpät ei ehtinyt kauaa tasoituksesta nauttia, kun Miikka Pitkänen siirsi KalPan taas johtoon 1,5 minuuttia myöhemmin. Lasse Lappalainen kasvatti eron kahteen ja kolmannen erän viimeisellä minuutilla Tuomas Vartiainen iski ylivoimalla loppulukemat.
Ottelutilastot

Pelicans kukisti SaiPan

Pelicans ja SaiPa kävivät tiukan taistelun voitosta, joka päättyi lopulta Pelicansille 4-3 (2-0, 2-2, 0-1). Sakke Hämäläinen ja Jesse Ylönen veivät lahtelaiset avauserässä johtoon. Toisen erän alussa Matias Mäntykivi kavensi, mutta NHL-laina Ylönen iski toistamiseen. Miro-Pekka Saarelainen vei Pelicansin jo kolmen maa.in karkumatkalle, mutta Jarno Koskiranta kavensi vielä toisessa erässä. SaiPa tuli päätöserässä maalin päähän Mario Grmanin maalilla, mutta sen lähemmäksi lappeenrantalaisten kiri ei kantanut.
Ottelutilastot


---
Published by: Salttu Forsström