HPK:lta kaksi sopimusuutista

21.9.2020

HPK:lta kaksi sopimusuutista

HPK kertoo verkkosivuillaan solmineensa kautta 2020–2021 koskevan pelaajasopimuksen Jared McIsaacin kanssa. Hyökkääjä Harri Kainulaisen tryout-jakso puolestaan tuotti loppukauden sopimuksen.

Kanadalaispuolustaja saapuu Hämeenlinnaan Detroit Redwingsin organisaatiosta. HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo McIsaacin olevan puolustuspään puuttunut palanen.

– Jared on nuori ja erittäin potentiaalinen tulevaisuuden NHL-pelaaja. Hän luistelee ja avaa peliä hyvin ja on pelityyliltään sellainen pelaaja, jonka meidän joukkueemme vielä tarvitsi. Hän omaa hyvät puolustuspelitaidot ja kovan moraalin auttaakseen joukkuetta illasta toiseen, Toivola kertoo HPK:n sivuilla.

McIsaac saapuu Suomeen mahdollisimman pian ja peliluvan ja karanteenimääräyksien jälkeen astuu joukkueen vahvuuteen todennäköisesti Liigan jo alettua. McIsaacin saapuminen täydentää HPK:n joukkueen tältä erää.

– Joukkue on lopullisesti valmis vasta sitten, kun siirtoraja umpeutuu, mutta tällä hetkellä emme etsi aktiivisesti uusia pelaajia. HPK aloittaa kautensa tällä joukkueella, lisää Toivola.

Kainulainen pelaa HPK:ssa täyden kauden yhden Mestis-kauden jälkeen.

– Vaikka harjoituspelejä jäi meiltä pelaamatta, tässä vaiheessa Harri on osoittanut peleissä ja harjoituksissa ansaitsevansa jälleen paikkansa joukkueessa. Harri tuo meille monipuolisuutta ja vaihtoehtoja pystyessään pelaamaan keskellä ja laidassa, kertoo Toivola.

Lähde: HPK:n verkkosivut


---
Published by: Jukka Malm