Tappara ja Kärpät voittoihin harjoitusotteluissa

16.9.2020
Tappara ja Kärpät voittoihin harjoitusotteluissa

Tappara jatkoi harjoituspelejään vahvasti. (Picture: Elmeri Elo)

Neljä liigajoukkuetta hioi pelikuntoaan tiistaina. Tappara ja Kärpät pääsivät voiton makuun.

Tappara voitti Hakametsässä Pelicansin 3-0 (1-0, 0-0, 2-0). Tappara meni ottelussa johtoon ensimmäisessä erässä Jukka Peltolan maalilla. Lisämaaleja saatiin odottaa kolmannen erän alkuun, kun Tappara iski kahdesti heti ensimmäisen reilun minuutin aikana. Peltola iski illan toisen maalinsa ja Charles Bertrand lisäsi johtoa.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä ei selitellyt tappiota.

- Kova joukkue oli tänään vastassa. Kamppailupelivaatimus tuli hienosti esiin. Jos tuolla tasolla pystyisi kamppailemaan, mitä kaveri tänään teki, niin pelikin käy paljon paremmin, Niemelä analysoi Pelicansin sivuilla.

- Todella tyytyväinen pitää olla siihen, että otimme vain kolme jäähyä. Se on hyvä meille, että pääsimme pelaamaan enemmän 5-5-peliä. Eka erä oli vähän heikko, toinen selvästi parempi. Viimeisen erän alkuun tuli muutama huono pätkä ja pari maalia omiin.

- Meidän kamppailupeli pitää saada korkeammalle tasolle. Sitä kautta kiekot tulevat nopeammin meille, pääsemme hyökkäämään enemmän ja se johtaa hyvään lopputulokseen, Niemelä päätti.
Ottelutilastot

Kärpät voitti TPS:n ensimmäisessä kohtaamisessa

TPS ja Kärpät kohtasivat Virroilla ja Kärpät voitti ottelun jatkoajan jälkeen 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0). Ottelun ensimmäinen erä meni maaleitta, mutta toisella TPS:n Topias Haapanen iski ylivoimalla turkulaisten johtomaalin. Päätöserän puolivälissä Kärpät tuli tasoihin ylivoimalla ja ottelu venyi lopulta jatkoajalle. Kärpät pääsi aloittamaan jatkoajan ylivoimalla, kun Aleksi Anttalainen sai jäähyn kolmannen erän lopussa. Kärpät käytti tilaisuutensa ja Jussi Jokinen laukoi ottelun voittomaalin.

– Ihan hyvä peli meiltä ja voi olla tyytyväinen! Paljon hyviä asioita, mutta mukaan mahtuu totta kai huonojakin hetkiä. Tiukkoja pelejä on aina mukava pelata ja tästä on hyvä jatkaa kohti huomista, TPS:n puolustaja Elias Laitamäki summasi ottelua seuran sivujen mukaan.

Joukkueet kohtaavat Virroilla uudestaan keskiviikkona.

Ottelusta ei ole saatavilla tilastoja.


---
Published by: Salttu Forsström