Ässät vahvistuu ruotsalaishyökkääjällä – ”Erittäin kova työntekijä kahteen suuntaan”

16.9.2020
Ässät vahvistuu ruotsalaishyökkääjällä – ”Erittäin kova työntekijä kahteen suuntaan”

Ari-Pekka Selin saa uuden hyökkääjän miehistöönsä. (Picture: Elmeri Elo)

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen 29-vuotiaan ruotsalaishyökkääjä Sebastian Wännströmin kanssa.

Wännström on pelannut kotimaassaan Brynäs IF:n, Leksands IF:n, Rögle BK:n ja HV71:n riveissä. Kokemusta löytyy myös rapakon takaa AHL-liigasta muutaman kauden verran. Viime kaudella hän pelasi SHL:ssä Leksandin joukkueessa 49 ottelua tehoin 10+4=14. Wännström voitti Ruotsin mestaruuden kaudella 2011-12 ja on pelannut kolme peliä Ruotsin maajoukkueen paidassa.

- Sebastian on pelannut urallaan voittavissa organisaatioissa ja hän on saavuttanut menestystä. Hän on ollut tuloillaan Suomeen muutamia kertoja, mutta nyt askelmerkit osuivat kohdalleen. Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kokeneen pelaajan Ässiin. Sebastianilla on kokemusta kovista sarjoista ja kansainvälisistä otteluista, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi porilaisseuran sivuilla.

- Hän sopii joukkueemme arvoihin hyvin. Hänellä on hyvä luonne yhteistyöhön ja joukkuepeliin. Hän on erittäin kova työntekijä kahteen suuntaan, hyvä kamppailija ja tekee aina täysillä töitä joukkueelle. Sebastian on hyvässä fyysisessä kunnossa ja hän tuo lisää vaihtoehtoja meidän ylivoimapeliimme, koska Sebastianilla on nopea ja hyvä laukaus. Hän on myös vahva lähellä maalia.

- Luonne, peli, kamppailut ja suoraluisteluvoima. Hänellä on monta asiaa hyvällä mallilla. Meillä oli hänen tyyliselle pelaajalle paikka auki ja kätisyys on selkeä plussa. Onneksi saimme keskustelut nopeasti maaliin yhdessä Sebastianin ja Leksandin kanssa. Kiitos myös Leksandin GM Thomas Johanssonille.

Wännström matkaa innostuneena Ässien mukaan.

- Ässillä on nuori ja lahjakas joukkue. Odotan innolla, että pääsen tekemään joukkueen kanssa hommia. Teen paljon töitä molempiin päihin ja pyrin luomaan tilanteita hyökkäyspäässä. Urani kohokohdat ovat toistaiseksi Ruotsin mestaruus vuonna 2012 ja nuorten MM-kisat vuonna 2011, Wännström kommentoi.


---
Published by: Salttu Forsström