Tappara vahvisti joukkuettaan kahdella puolustajalla

31.7.2020
Tappara vahvisti joukkuettaan kahdella puolustajalla

Blake Parlett palaa Tapparaan kolmen vuoden tauon jälkeen. (Picture: Mikko Pylkkö)

Tappara on tehnyt sopimukset Blake Parlettin ja Eric Norinin kanssa. Molempien puolustajien sopimukset ovat yksivuotisia.

31-vuotias Parlett oli voittamassa Tapparassa Suomen mestaruutta keväällä 2017. Kanadalainen on sen jälkeen pelannut Saksan pääsarjassa ja KHL:ssä. Viime kaudella hän pelasi DEL-liigassa EHC Münchenin joukkueessa 46 ottelua pistein 2+7=9.

Parlett on pelannut urallaan 124 ottelua KHL:ssä ja 284 AHL:ssä.

28-vuotias Norin on esiintynyt kahdella edellisellä kaudella SHL:n Brynäs IF:ssä. Viime kaudella hän pelasi 51 ottelua pistein 2+9=11. Ennen Brynäs-kausiaan Norin pelasi yli 280 ottelua Allsvenskanissa. Ruotsalaispuolustajan sopimus Tapparan kanssa sisältää koeajan.


---
Published by: Antti Seppänen