Liiga-kiekkoa pelataan tulevallakin kaudella Tallinnassa – mukana Pelicans, Lukko, HIFK ja JYP

1.7.2020
Liiga-kiekkoa pelataan tulevallakin kaudella Tallinnassa – mukana Pelicans, Lukko, HIFK ja JYP

Pelicans ja Lukko kohtasivat Tallinnassa kaudella 2019-20 (Picture: Tomi Natri)

Kausi 2020-21 on järjestyksessään neljäs, kun Liiga rantautuu etelänaapuriin. Viron Tondiraba Areenalla pelataan tammikuun 30. päivä kaksi Liiga-ottelua, joista ensimmäisessä kohtaavat Lukko ja HIFK. Jälkimmäisessä pelissä vastakkain ovat Pelicans ja JYP.

Lahden Pelicans on Liiga goes to Tallinn -tapahtumien alkuperäinen järjestäjä ja toimii myös tänä vuonna tapahtuman toisen ottelun kotijoukkueena. Viime vuonna vierasjoukkueen roolissa mukana ollut Lukko on puolestaan ensimmäistä kertaa Tallinnassa kotijoukkueena ja isännöi iltapäiväottelussa HIFK:ta. JYP ja HIFK esiintyvät Tallinnassa ensimmäistä kertaa.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että nimenomaan JYP ja HIFK ovat uusina joukkueina mukana. HIFK tuo helsinkiläisenä seurana mukanaan varmasti suuren joukon kannattajia, kun taas JYP on Viron päässä ylivoimaisesti kiinnostavin Liiga-joukkue, koska Robert Rooba on virolaisen jääkiekkoilun ykköstähti. Tarkoituksena on ollut uudistaa tapahtumaa joka vuosi, ja ainakaan joukkueiden osalta emme olisi voineet tälle kaudelle parempaa kattausta saada, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo.

- Viime vuonna olimme mukana vierasjoukkueen roolissa ja tapahtumasta pidettiin kovasti kannattajiemme, kumppaneiden ja joukkueen keskuudessa. Halusimme ehdottomasti lähteä mukaan järjestäväksi tahoksi, kun mahdollisuus tähän aukeni, Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala kommentoi.

Vaivattomin tapa lähteä kiekkomatkalle Tallinnaan on valmis matkapaketti, joka pitää sisällään kaikki laiva- ja bussikuljetukset Virossa ja Suomessa, ottelulipun sekä majoituksen. Tulevan kauden tapahtumaan myyntiin tulee ensimmäistä kertaa myös päiväpaketti. Matkapakettimyynti tapahtumaan starttaa elo-syyskuussa. Irtolippuja saattaa tulla myyntiin myöhemmin, mikäli halli ei täyty matkapakettilaisista.

Liiga goes to Tallinn -tapahtumiin on jo aiempina vuosina kuulunut Liiga-kiekon lisäksi paljon oheisohjelmaa. Tunnelman nostatus on alkanut laivoilla, jatkunut tapahtumateltassa ja huipentunut virallisiin jatkobileisiin. Panostus ihmisten viihtyvyyteen tulee lisääntymään entisestään tulevalla kaudella.

Tallinnassa Tondiraba Areenalla 30.1.2021

Klo 15.30 Lukko - HIFK
Klo 20.00 Pelicans - JYP


---
Published by: Aija Saha