TPS:n hyökkäykseen vahvistusta Venäjältä – “Taitava, älykäs ja hyvä luistelija”

29.5.2020
TPS:n hyökkäykseen vahvistusta Venäjältä – “Taitava, älykäs ja hyvä luistelija”

TPS on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen venäläishyökkääjä Ruslan Ishakovin kanssa. 19-vuotias Ishakov on pelannut kaksi edellistä kautta Yhdysvaltain yliopistosarjassa.

Kahdella viimeisellä kaudella Ishakov on kerännyt 64 ottelussa pisteet 15+27=42. Ishakov pelasi Venäjän maajoukkueessa U18-ikäluokan MM-kisoissa keväällä 2018. New York Islanders varasi keskushyökkääjän NHL:ään toisella kierroksella kesällä 2018.

– Kyseessä on taitava, älykäs ja hyvä luistelija, jonka uskomme ottavan seuraavan askeleen urallaan meidän joukkueessamme, TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio kommentoi hankintaa seuran tiedotteessa.


---
Published by: Antti Seppänen