Liiga ja Republic yhteistyöhön Liigan kumppanimyynnin kehittämiseksi

22.5.2020
Liiga ja Republic yhteistyöhön Liigan kumppanimyynnin kehittämiseksi

KTM Vili Nurmi aloittaa Liigan kumppanimyynnistä vastaavana johtajana 25. toukokuuta. Nurmi työskentelee Republicilla asiakkuusjohtajana ja tulee ottamaan vastuulleen nyt myös Liigan kumppanimyynnin. Hänen tehtävänään on kehittää Liigan medioissa toteutettavia kumppanikonsepteja yhdessä nykyisten ja uusien kumppanien sekä Liiga-toimiston asiantuntijoiden kanssa.

– Olemme saavuttaneet kumppaniemme kanssa hienoja tuloksia. Jääkiekon ja Liigan suosio ovat jatkuvassa kasvussa, ja samalla Liigan medioiden kehittyminen antaa partnerimyynnille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Vilin pitkä kokemus urheiluliiketoiminnan kaupallistamisesta tekee hänestä erinomaisen vahvistuksen Liiga-tiimiin, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi toteaa.

– On hienoa päästä kehittämään ja kasvattamaan maamme seuratuimman ja tavoittavimman urheilutuotteen kaupallisia kumppanuuksia. Kehittyneet digitaaliset palvelut, Liigan ympäristöohjelma, laaja valtakunnallinen tavoittavuus ja suuret tunteet antavat hyvän alustan kannattaville yhteistöille. Tavoitteeni on yhdessä uusien kollegojeni kanssa tehdä Liigasta entistä parempi ja haluttavampi yhteistyökumppani, Vili Nurmi kertoo.

Liiga ja Republic ovat sopineet yhteistyöstä 13. syyskuuta asti.


---
Published by: Antti Seppänen