Liiga tiistaina: Pelicans haastaa JYPin

18.2.2020
Liiga tiistaina: Pelicans haastaa JYPin

Jani Tuppurainen hyökkää Lahdessa JYPin ykkösketjussa. (Picture: Jiri Halttunen)

Maanantain tavoin myös tiistaina Liigassa pelataan ainoastaan yksi ottelu, kun Pelicans isännöi JYPiä. Viime aikoina paljon muutoksia kokenut Pelicans sai tappioputkensa poikki lauantaina Mikkelissä. JYP puolestaan etenee kolmen ottelun pisteputkessa. Isku Areenalla kiekko jäähän klo 18.30.

Pelicans–JYP
>> Kokoonpanot
>> Liput

Kotijoukkue Pelicans löytyy sarjataulukosta kolmanneltatoista sijalta 50 pisteen saaliillaan. JYP on kerännyt 29 pistettä lahtelaisia enemmän ja on kahdeksannella sijalla. Viime viikolla useasta avainpelaajastaan luopuneella Pelicansilla on matkaa viimeiseen playoffs-paikkaan 17 pistettä. JYPillä on puolestaan matkaa suoraan neljännesfinaalipaikkaan kahdeksan pistettä.

Joukkueiden kauden kolme aiempaa kohtaamista on ollut JYPin juhlaa. Jyväskyläläiset ovat vieneet kohtaamiset nimiinsä pistein 9–0. Joukkueet kohtasivat Lahdessa viimeksi 5. joulukuuta, jolloin JYP vei pisteet lukemin 2–6.

JYP hävisi lauantaina Ilvekselle voittomaalikilpailun jälkeen. Tappiosta huolimatta JYP on kolmen ottelun pisteputkessa. Pelicans kaatoi lauantaina Jukurit niukasti lukemin 1–2 ja katkaisi neljän ottelun tappioputkensa.

Uutena nimenä Pelicansin kokoonpanossa nähdään 16-vuotias puolustaja Topias Vilén, joka pelaa uransa ensimmäisen Liiga-ottelun.


---
Published by: Juuso Kauppinen