Räväkkyyttä, kiiltoa ja upeita erikoiskortteja

17.1.2020
Räväkkyyttä, kiiltoa ja upeita erikoiskortteja

Liigan virallinen keräilykorttisarja on vaihtanut vuosikymmentä laajemmin ja paremmin kuin koskaan. Tämä ei ole mitään ajan rattaissa ja historian havinoissa monesti kuultua kiekkojargonia, vaan raakaa faktaa 2020-luvun alkuun.

Cardsetin Series 2 2019–20 pitää sisällään komean kattauksen. Game Worn Jersey –erikoiskortit pitävät sisällään palan tosipeleissä marinoitua aitoa pelipaitaa. Mitä tahansa miehiä paitakorteissa ei nytkään näy, kyse on kahdeksasta kivikovasta tekijästä. Liiga-kaukaloiden aatelisista kortteihin on saksittu Jesse Puljujärven, Jere Innalan, Lukas Dostalin, Justin Danforthin, Tyler Spinkin, Julius Nättisen, Vadim Pereskokovin ja Erik Riskan aidot paidat.

Kirkkaana tuikkivat myös Stars-erikoiskortit. Mukana ovat esimerkiksi JYPin Julius Nättinen, Ässien Tyson Spink, SaiPan Tomas Zaborsky, Lukon Justin Danforth, Pelicansin Juhamatti Aaltonen ja Kärppien Jesse Puljujärvi.

Kovia ovat tulokkaat eli Rookie-korttien kasvotkin: Matias Maccelli, Lassi Thomson, Aatu ja Aku Räty, Joonas Oden... Kuumia keräilykappaleita ovat foliolla terävöitetyt tulokaspelaajien ensimmäiset keräilykortit.

Maalivahtien varusteiden näyttävyys on tuttuun tapaan vangittu Mask-erikoiskortteihin. Atte Engren, Oskari Setänen ja Christian Heljanko muodostavat kolmasosan maskinsa ikuistettaviksi antaneista maalivahdeista. Yhdeksän veskarin päänsuojuksista löytyy tänä keväänä myös numeroidut 1-299 ja 1-00 parallel-versiot.

Patch-korteissa keihäänkärkinä puolestaan nähdään Eemeli Suomi, Julius Junttila, Kaapo Kakko ja J-P Hytönen.

Perinteisissä nimmarikorteissa eli Signatures-sarjassa mukana on tukkukaupalla tähtiä. Nimikirjoituksensa ovat kirjoittaneet muun muassa kovan tason paluumuuttaja Eero Kilpeläinen, sensaatiojoukkue KooKoon Anrei Hakulinen, Tapparan kova ulkomaalaiskaksikko Ben Blood – Tyler Morley, kasvattajaseuraansa NHL-vuosiensa jälkeen rantautunut Lauri Korpikoski, kovaa maalitahtia ylläpitävä seurakaveri Lauri Pajuniemi ja kesän varaustilaisuuden kuuma HIFK-nimi Anton Lundell.

Lisäksi jatko saavat syksyn uutuus eli Young World Champion 2019 -erikoiskortit. Arvoa nostamassa ovat numeroidut limited edition -versiot, joissa on yksi 1–999 leimalla korostettu pelaajien junioriuran päättänyttä huippusaavutusta. Mukana ovat muun muassa Kaapo Kakko, Aleksi Heponiemi, Ville Heinola, Linus Nyman, Henri Jokiharju, Anton Lundell ja puoli tusinaa muuta tulevaisuuden kivikovaa tekijää.

Series 2:n rungot muodostavat tutut ja visuaalisesti näyttävät peruskortit. Kakkossarjassa on mukana kaksitoista pelaajaa joukkuetta kohden.

Cardset Series 2 nyt myynnissä.

>> www.cardset.fi


---
Published by: Antti Seppänen