Jens Olsson uusi TPS-vahvistus

14.12.2019
Jens Olsson uusi TPS-vahvistus

TPS on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen ruotsalaispuolustaja Jens Olssonin kanssa. 35-vuotias Olsson on pelannut syyskauden Sveitsin pääsarjassa.

– Olsson on hyvin luisteleva ja hyvin kiekkoa liikuttava pakki, joka on tottunut pelaamaan vastustajan parhaita pelaajia vastaan SHL:ssä monen vuoden ajan, TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio taustoittaa hankintaa seuran tiedotteessa.

Olsson on pelannut urallaan kaikkiaan 397 ottelua Ruotsin pääsarjassa. Tällä kaudella Olsson esiintyi Sveitsin NLA:ssa pelaavan Geneve-Servetten riveissä seitsemässä ottelussa.

– Haluan tuoda oman panokseni siihen, että TPS alkaa voittamaan pelejä ja suunta kääntyy ylöspäin. Nyt on vain käännettävä tiukat ottelut meidän eduksemme. Edessä oleva haaste oli iso syy siihen, että siirryn TPS-paitaan, Olsson kertoo.


---
Published by: Antti Seppänen