Janne Jalasvaara Pelicansin puolustukseen

9.12.2019
Janne Jalasvaara Pelicansin puolustukseen

Janne Jalasvaara edusti KalPaa viiden kauden ajan. (Picture: Marko Hannula)

Pelicans ja Janne Jalasvaara ovat tehneet sopimuksen, minkä myötä 35-vuotias puolustaja pelaa Lahdessa joulukuun loppuun asti.

181-senttinen ja 92-kiloinen Jalasvaara on tuttu pelaaja Liigasta. Puolustaja edusti Bluesia kausina 2002–06 ja KalPaa kausina 2006–11. Jalasvaara on pelannut Liigassa 364 runkosarjaottelua pisteillä 35+63. Lisäksi tililtä löytyy 26 playoffs-ottelua pisteillä 2+4. KalPassa Jalasvaara voitti SM-pronssia keväällä 2009.

Puolustaja siirtyi kesken Liiga-kauden 2010–11 KalPasta KHL:ään, missä hän kiekkoili seuraavat kuusi kautta ja murtautui myös Suomen maajoukkueen vakiokasvoksi. Venäjän vuosien aikana Jalasvaara pääsi juhlimaan kahdesti mestaruutta Dynamo Moskovan riveissä. Kaksi edellistä kautta Jalasvaara on pelannut Ruotsin pääsarjassa Röglen ja Timrån riveissä.

Alkukauden Kärppien kasvatti on ollut ilman seuraa.

– Tarvitsemme otteisiimme muutosta ja vahvistusta joukkueeseen. Jalasvaara tuo meille kokemusta ja johtajuutta jäälle sekä koppiin. Vaikka mies on ollut alkukauden ilman seuraa, niin tiedämme hänen olevan erinomaisessa fyysisessä kunnossa, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran verkkosivuilla.


---
Published by: Juuso Kauppinen