HPK Alumni kerää Kerho-taustaiset kiekkotähdet Hämeenlinnaan lauantaina

7.11.2019
HPK Alumni kerää Kerho-taustaiset kiekkotähdet Hämeenlinnaan lauantaina

Picture: Tomi Natri

Hämeenlinnassa on lauantaina 9.11. mahdollisuus palata takavuosien muistoihin, kun HPK Alumni tuo vanhat pelaajat pelaamaan vastakkain Pohjantähti Areenalle! Tapahtuman tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. Lippu otteluun maksaa 10 euroa.

HPK ja Kerho ottavat toisistaan mittaa kahden erän mittaisessa näytösottelussa. Molempien joukkueiden kokoonpanosta löytyy erittäin kokeneita ja hieman nuorempia jääkiekon lopettaneita, HPK:ssa pelanneita pelaajia.

Lauantain kruunaa Kerho-ravintolan jälkipelit, joiden aikana seurataan Kerho-ravintolan screeniltä myös Suomi-Tshekki EHT-ottelua. Ohjelmassa on muun muassa paitahuutokauppa, jossa kaupataan illan pelipaidat sekä elokuun Lahden Alumni All Stars -tapahtuman paitoja. Paitoihin voi tehdä myös ennakkohuutoja.

Lipunmyynnin ja huutokaupan tuotto ohjataan Kanta-Hämeen Alumnin rahastoon. Rahaston tarkoituksena on apurahoja ja stipendejä jakamalla taloudellisesti tai muulla tavalla edistää ja kehittää hämeenlinnalaisen ja sen lähiympäristössä koko Kanta-Hämeen alueella asuvien ja sieltä kotoisin olevien vähävaraisten nuorten jääkiekon harrastamista ja nuorisokiekkoa kokonaisuutena samoin kuin tukea vähävaraisten nuorten valmennus ja koulutustoimintaa seuratasolla sekä edellisiin läheisesti liittyvää muuta toimintaa. Rahasto haluaa myös auttaa epäonnisten tapahtumien johdosta pulaan joutuneita jääkiekkoilijoita.

Antti Korpimaa ja Harri Ojanperä haastattelevat vanhoja pelaajia, joilta kuulemme varmasti paljon muistoja vanhoilta ja vähän tuoreemmiltakin ajoilta. Musiikista vastaa kaksinkertainen Suomen mestari Janne Lahti.

Kerho-ravintola palvelee anniskeluravintolana lauantain iltajuhlassa. Vain täysi-ikäiset henkilöt voivat osallistua maksuttomaan iltatapahtumaan.

>> Paitahuutokaupan ohjeet ja ennakkohuutojen tekeminen

Joukkueiden kokoonpanot

HPK

6 Koivisto Tom
8 Källarsson Tomi
13 Tie Kalle
13 Palo Marko
19 Vänttinen Tuomas
21 Nurminen Kai
21 Laamanen Jukka
22 Santala Tommi
23 Heino Aki
24 Lartama Mika
27 Ojanperä Harri
29 Piikkilä Markku
32 Rautio Kai
34 Rosenberg Kari
39 Kapanen Niko
62 Lehkonen Ismo

Valmentaja: Hannu Savolainen

Kerho

3 Vallin Ari
3 Henriksson Hannu
4 Peltonen Kimmo
9 Louhi Jyrki
10 Saarinen Mika
11 Virta Tony
11 Heikkinen Kari
14 Savijoki Teijo
22 Varvio Jarkko
24 Koivisto Mauno
28 Savijoki Jarkko
33 Tolvanen Mikko
40 Vihko Joonas
42 Laitinen Veli-Pekka
73 Mäkelä Tuukka
89 Leino Ville

Valmentaja: Hilpas Sulin


---
Published by: Juuso Kauppinen