IS Liigapörssissä päättyi toinen jakso – tässä tilastopoiminnat

5.11.2019
IS Liigapörssissä päättyi toinen jakso – tässä tilastopoiminnat

Liigan valmentajapelin IS Liigapörssin toinen jakso päättyi lauantain kierrokseen.

IS Liigapörssi jäi Liigan tavoin viettämään maajoukkuetaukoa. Ainoastaan peleistä. Uusien joukkueiden kokoaminen kohti kolmatta jaksoa on hyvässä vauhdissa ja kolmas jakso starttaa heti kun pelit jatkuvat.

Toisella pelijaksolla eniten pisteitä keräsivät Kärppien Jesse Puljujärvi sekä HIFK:n Teemu Turunen. Molemmat keräsivät 149 liigapörssipistettä. Kärppien viimeaikaiset hyvät otteet näkyivät muutenkin, kun hyökkääjien tilaston kolmas oli Mika Pyörälä, paras puolustaja Ludwig Byström ja maalivahtien kärkinimeksi nousi Justus Annunen.

Kakkosjakson paras valmentaja oli Heikki Salonen. Salonen voitti jakson 19 pisteellä ennen toissakauden koko kauden voittanutta Tommi Taimistoa. Kolmen kärjen täydensi Tomi Talmila.

Liigan omassa kimpassa käytiin tiukka taistelu voitosta. Kärkipaikan otti lopulta Sami Kääriäinen vain pisteen erolla ennen Arto Taskista. Eikä kolmanneksi sijoittunut Joni Saarinenkaan jäänyt kuin kahdeksan pörssipistettä kimpan voittaneen Kääriäisen taakse. Liigan kimpan kärkiviisikkoon mahtuivat myös Antti Tuomola sekä Ville Vehmas.

IS Liigapörssin kolmas pelijakso käynnistyy 12. marraskuut,a kun Liigan jatkuu maajoukkuetauon jälkeen.

>> Kasaa oman joukkueesi IS Liigapörssiin


---
Published by: Juuso Kauppinen