SaiPa sopimukseen ruotsalaispuolustajan kanssa

4.11.2019
SaiPa sopimukseen ruotsalaispuolustajan kanssa

21-vuotias puolustaja David Bernhardt siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella SaiPaan SHL:n Växjö Lakersista.

Vasemmalta laukova Bernhardt siirtyi juniorivuosinaan Djurgården IF:n riveihin. Kaudella 2015-16 hän kokosi Ruotsin U20-ikäluokan pääsarjassa pisteet 10+28=38 ja oli sarjan toiseksi paras pistemies puolustajien vertailussa. Hän oli voittamassa seuran riveissä myös kahta Ruotsin nuorten mestaruutta.

Bernhardt varattiin vuonna 2016 NHL:ään (Philadelphia Flyers nro 199). Hän teki SHL-debyyttinsä 18-vuotiaana ja esiintyi vuodenvaihteessa 2016-17 Ruotsin joukkueessa nuorten MM-kisoissa.

Neljällä SHL-kaudellaan Bernhardt on merkkauttanut 123 ottelussa pisteet 6+20=26.

– Davidilla on hyvät kiekolliset perustaidot, ja hän on kokoonsa nähden (190/92) hyvä liikkumaan. Hän tuo valmennukselle lisää vaihtoehtoja, sekä kilpailua ja vahvistusta puolustukseemme, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo.


---
Published by: Antti Seppänen