Opelista Liigan virallinen autokumppani

4.11.2019
Opelista Liigan virallinen autokumppani

Jääkiekon SM-liiga Oy ja Opelin maahantuoja LänsiAuto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Opelista tulee Liigan virallinen autokumppani.

Liigan ja Opelin yhteistyö näkyy kaudella 2019–20 monilla eri tasoilla. Liigan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa seurataan joka viikko Opelin sähköisintä pelaajaa, ja kauden lopussa palkitaan koko kauden sähköisin pelaaja. Lisäksi Liiga-organisaatio liikkuu Opeleilla ja tuomarien housuja koristavat Opel-logot.

– On ilo saada Opel mukaan Liigan yhteistyökumppaniksi. Perinteikäs, luotettava ja laadukas automerkki, jonka moderni ja nykyaikainen ote automarkkinalla tukee erinomaisesti Liigan arvoja. Liigan ympäristöohjelman mukaisesti sitoudumme ajamaan entistä ekologisemmilla autoilla heti tämän uuden sopimuksen myötä. Kun Opelin ensimmäiset sähköiset mallit saapuvat maahan alkuvuodesta, otamme me Liigassakin käyttöön sähköauton, Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa kertoo.

Myös Opelilla ollaan iloisia nyt käynnistyvästä yhteistyökuviosta, joka sopii erinomaisesti merkin voimakkaasti uusiutuneen ja sähköistyvän malliston esiintuomiseen.

– Jääkiekko kuuluu maamme seuratuimpiin urheilulajeihin, ja on erittäin hienoa päästä osaksi suurta jääkiekkoperhettä. Jääkiekkoa seuraa koko kansa ja kaikki ikäluokat. Haluamme tavoittaa niin nuoret kuin varttuneemmat kuluttajat ja lisätä Opelin tunnettuutta kaikissa kohderyhmissä. Opelin monipuolinen mallisto tarjoaa oikeanlaisen vaihtoehdon niin ensimmäistä omaa autoa etsiville kuin isoille perheille tai vaativalle työsuhdeautoilijalle, Opel-maahantuojan, LänsiAuton markkinointijohtaja Markus Routasalo avaa yhteistyön taustoja.

Liigassa on tästä kaudesta alkaen käytössä Wisehockey-älykiekkojärjestelmä, joka tuo Liigalle uutta tilastodataa pelaajien liikkumisesta ja luistelumatkasta, laukausten voimakkuudesta ja tehokkuudesta, kiekonhallinnasta sekä aloituksista ja syöttötarkkuuksista. Yhdessä Opelin kanssa Liiga seuraa kovimpia luistelijoita eli nopeimman huippunopeuden kellottaneita pelaajia.

– Sähköisin pelaaja -konsepti sopii Opelille erinomaisesti, sillä tuomme markkinoille lähiaikoina useita sähköautoja, joista esimerkiksi täyssähköinen Corsa-e on jo ennakkomyynnissä. Yksi tämän urheilullisen uutuuden vahvuus on nimenomaan kiihtyvyys - se kiihtyy 0-50km/h 2,8 sekunnissa, Routasalo jatkaa.

>> Kovimmat luistelijat

---
Published by: Juuso Kauppinen