Jukurit vahvisti rivejään nuorella puolustajalla

4.11.2019
Jukurit vahvisti rivejään nuorella puolustajalla

Jukurit on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Jaakko Haartin, 20, kanssa. Haarti on pelannut alkukauden Nuorten SM-liigaa Kiekko-Espoon riveissä.

Haarti on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti, ja hän on voittanut mitaleita jokaisessa pelaamassaan juniori-ikäluokassa Bluesin joukkueessa. Keväällä 2019 hänet palkittiin Nuorten SM-liigan parhaana puolustajana. Hän merkkautti 50 ottelussaan pisteet 14+14=28.

– Odotamme Haartin pelaavan tällä kaudella sekä Jukurien A-nuorten että Liiga-joukkueen otteluita. Pelaaja on kärsinyt pienistä kolhuista tänä syksynä, mutta hän on toipunut odotetussa tahdissa ja odotamme hänen olevan pelikuntoinen aivan lähiaikoina, Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari kertoo seuran tiedotteessa.


---
Published by: Antti Seppänen