Marko Virtanen on TPS:n uusi päävalmentaja – Kalle Kaskinen vapautettu tehtävästä

1.11.2019
Marko Virtanen on TPS:n uusi päävalmentaja – Kalle Kaskinen vapautettu tehtävästä

Marko Virtanen valmensi viimeksi Liigassa JYPiä. (Picture: Jiri Halttunen)

TPS on vapauttanut päävalmentaja Kalle Kaskisen tehtävästään. TPS:n uutena päävalmentajana aloittaa Marko Virtanen, jonka sopimus turkulaisseuran kanssa kattaa loppukauden.

Jyväskyläläislähtöinen Virtanen on toiminut viimeksi juuri JYPin päävalmentajana kaudella 201–18. Virtasen alaisuudessa JYP voitti Champions Hockey Leaguen keväällä 2018. 50-vuotias Virtanen valmentaa TPS:n miehistöä ensimmäisen kerran jo perjantai-iltana Jyväskylässä JYPiä vastaan.

Kaskinen ehti valmentaa TPS.ää kaudesta 2017–18 alkaen.

TPS:n toimitusjohtajan Santtu Jokisen mukaan nyt tehty ratkaisu syntyi pitkän ja perusteellisen harkinnan jälkeen.

– Edellisen kerran, kun asiasta keskusteltiin johdon ja hallituksen kanssa, halusimme vielä uskoa, että tilanne saadaan käännettyä, koska valmennus ja joukkue uskoivat siihen. Näin ei valitettavasti käynyt ja tämä usko osoittautui vääräksi, Jokinen linjaa

– Nyt tilanne on kehittynyt valmennuksenkin kannalta kestämättömäksi ja koimme, että joukkue ja me kaikki tarvitsemme uuden alun. Samoin perusteellisten keskustelujemme Marko Virtasen kanssa koimme, että hän on paras mahdollinen henkilö johtamaan tätä uutta alkua. Kautemme alkaa nyt uudestaan, jatkaa Jokinen.

– Haluan tässä yhteydessä myös kiittää Kalle Kaskista itseni ja koko organisaation puolesta, hänen tekemästään työstä TPS:n eteen, Jokinen päättää.


---
Published by: Juuso Kauppinen