Red Bull Läpimurto: Jakso 5 – Pukukopit ja sakkokassat esittelyssä

16.10.2019

Pukukopit esittelyssä ja sakkoja! Miksi se pukukoppi on niin iso asia tässä jääkiekossa? Kauden viidennessä Red Bull Läpimurto -jaksossa pelaajat esittelevät pukukoppinsa ja sakkokassan pitäjät käyvät läpi rikkeitä ja kovimpia sakkosankareita.

Red Bull Läpimurto -sarjan uusi kausi tuo myös mukanaan uudet pelaajat, mutta yhdet tutut kasvot nähdään sarjassa myös tulevana kautena. Sarjassa seurataan Liigan U20-pelaajia ja heidän läpimurtoa Liigan kärkipelaajien joukkoon.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden U20-läpimurtopelaajat ovat Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty(Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.

Jakson kertojana on Toni Saukkola.


---
Published by: Juuso Kauppinen