OnePlus Yleisön suosikki -äänestykset jatkuvat Liigassa

9.10.2019
OnePlus Yleisön suosikki -äänestykset jatkuvat Liigassa

Matkapuhelinvalmistaja OnePlusin ja Liigan yhteistyösopimus jatkuu myös kaudella 2019-20. Yleisölle yhteistyö näkyy edellisen kauden tapaan koko kauden jatkuvana OnePlus Yleisön suosikki -äänestyksenä Liigan verkkosivuilla.

Liigalle OnePlus Yleisön suosikki on palkintokategoria, jossa yleisö pääsee äänestämään suosikkipelaajiaan. Yleisön suosikit palkitaan kuukausittain OnePlus-puhelimella, ja koko kauden aikana eniten ääniä saanut pelaaja palkitaan kauden päätyttyä lisäksi muistopalkinnolla sekä puhelimella. Tämän kauden ensimmäinen yleisön suosikki on selvillä lokakuun lopussa.

– Yleisön suosikki -äänestys on ollut todella mielenkiintoinen konsepti. Viime kausi jo osoitti, että välttämättä tilastoissa kärkisijoja pitävät pelaajat eivät ole ainoita, jotka kiinnostavat yleisöä, vaan äänestyksen kautta nousee esiin myös joukko uusia tähtiä, Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa sanoo.

Suomi on globaalille mobiiliteknologiayhtiö OnePlusille vahva markkina. OnePlus 6 ja 6T sekä toukokuussa julkaistun 7-sarjan puhelimet ovat olleet kuukaudesta toiseen Telian myydyimpien puhelimien joukossa.

– Suomalaiset ovat OnePlus-kansaa, eikä laitteitamme turhaan kutsuta suomalaisten suosikkipuhelimiksi – tässä mielessä taidamme itsekin olla yleisön suosikkeja, OnePlus Suomen ja Baltian maajohtaja Tuomas Lampén kommentoi.

– Yleisön suosikit tarjoavat parasta antia kaukalossa pelistä toiseen. On upeaa päästä starttaamaan uusi Liiga-kausi ja jatkamaan Yleisön suosikki -perinnettä yhdessä lätkäfanien kanssa, Lampén päättää.

Yleisöäänestys on auki osoitteessa liiga.fi/oneplus. Joka kuukausi myös suosikkiaan äänestäneiden fanien kesken arvotaan OnePlus-puhelin.


---
Published by: Juuso Kauppinen