IS Liigapörssissä alkaa toinen jakso – näin pelattiin kauden avauksessa

6.10.2019
IS Liigapörssissä alkaa toinen jakso – näin pelattiin kauden avauksessa

Liigan virallisen valmentajapelin IS Liigapörssin toinen jakso alkaa tiistaina.

Liigapörssin avausjakson tehomies oli Tapparan Valtteri Kemiläinen. Puolustaja iski kauden avausjaksolla yhden maalin, saalisti kymmenen syöttöä ja keräsi niiden siivittämänä 142 pörssipistettä. Toisena oli Kristian Kuusela ja kolmantena Tyler Morley.

Avausjakson paras Liigapörssi-valmentaja oli Niko Nieminen 766 pörssipisteellä. Toiseksi sijoittui Timo Lehtonen ja kolmanneksi Jarkko Saarinen, jotka olivat vain kahden pisteen sisällä toisistaan. Kaksi pörssipistettä näkyy tilastoissa esimerkiksi kolmena laukauksena. Kärkiviisikon täydensivät Lauri Hakala sekä Rai Bert.

Liigan omassa kimpassa voiton nappasi Jani Tirkkonen 744 pörssipisteellä. Eroa toiseksi tulleeseen Pekka Laaksoon kertyi 35 pistettä. Sami Lindfors oli kolmas 698 pisteellä ennen tasapisteissä neljänneksi ja viidenneksi sijoittuneita Valtteri Vuorelaa ja Kari Nymania.

Liigapörssissä jokainen pääsee kasaamaan oman joukkueen Liigan tähdistä. Kuusihenkinen joukkue menestyy sen mukaan, miten valitut pelaajat onnistuvat Liigan otteluissa. Uusi pelijakso käynnistyy tiistaina, kun Liiga jatkuu kahdella ottelulla.

>> Kasaa oma joukkue IS Liigapörssiin
>> Katso PörssiTV:n vinkit


---
Published by: Juuso Kauppinen