Mikko Kaukokarilla juhlaottelu lauantaina

5.10.2019
Mikko Kaukokarilla juhlaottelu lauantaina

Picture: Elmeri Elo

Päätuomari Mikko Kaukokari tuomitsee lauantaina 500. ottelun Liigassa. Kaukokaria juhlistetaan ennen illan Lukko–TPS-ottelua.

39-vuotias Mikko Kaukokari viheltää Liigassa päätuomarina 11. kauttaan. Kaudella 2009-10 Liigassa debytoinut Kaukokari on kolmas tällä kaudella Liigassa viheltävä päätuomari, joka rikkoo 500 ottelun rajapyykin.

Kaukokari on kerännyt Suomen kaukaloiden lisäksi mittavan kokemuksen kansainvälisisistä ympyröistä. Hän on tuominnut kaksissa viimeisimmissä MM-kisoissa, joista viime keväänä sekä semifinaalissa että pronssiottelussa. Nuorten MM-kisojen finaalissa Kaukokari tuomitsi vuonna 2018. CHL:n finaaliottelun tuomaristoon hän on kuulunut vuosina 2017 ja 2019.

SJL:n parhaan erotuomarin Keijo Pehun viheltäjäpatsaan Mikko Kaukokari on saanut sekä 2018 että 2019.

Kaukokarilla on myös pelaajakokemusta Liigasta. Hän pelasi Bluesin paidassa 48 ottelua kausina 1998–2000.


Liiga onnittelee!


---
Published by: Antti Seppänen