Tshekkituomari Oldrich Hejduk vierailee Liigassa

4.10.2019
Tshekkituomari Oldrich Hejduk vierailee Liigassa

Tshekkiläinen päätuomari Oldrich Hejduk tuomitsee Liigassa viikonloppuna kahdessa ottelussa.

Hejduk tulee Liigaan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n erotuomarivaihto-ohjelman myötä. Suomen lisäksi tuomarivaihdossa ovat mukana Ruotsi, Venäjä, Sveitsi, Tshekki, Slovakia ja Itävalta. Liigassa on myös aiemmilla kausilla vieraillut ulkomaalaisia päätuomareita. Hejduk on kauden 2019–20 ensimmäinen vaihtotuomari Liigassa.

Liiga-tuomareista vaihto-ohjelmassa ovat mukana Kristian Vikman, Joonas Kova ja Lassi Heikkinen.

Hejduk on nimetty toiseksi päätuomariksi perjantaina Kuopiossa pelattavaan KalPa–Sport-otteluun ja lauantaina Jyväskylässä ohjelmassa olevaan JYP–Ilves-otteluun. Kuopiossa ja Jyväskylässä Hejdukin päätuomariparina toimii Joonas Kova. Hejdukin molemmissa otteluissa linjatuomareina toimivat Santeri Orava ja Jussi Thomann.


---
Published by: Juuso Kauppinen