Red Bull Läpimurto: Jakso 3 – NHL-pelaajat Liiga-joukkueiden treeneissä

2.10.2019

Red Bull Läpimurto -sarja on täällä taas! Uusi kausi tuo myös mukanaan uudet pelaajat, mutta yhdet tutut kasvot nähdään sarjassa myös tulevana kautena. Sarjassa seurataan Liigan U20-pelaajia ja heidän läpimurtoa Liigan kärkipelaajien joukkoon.

Kauden kolmannessa jaksossa Patrik Laine ja Sebastian Aho vierailevat Liiga-treeneissä ja puhutaan esikuvien tärkeydestä Liigassa. Jaksossa keskustellaan myös Liigasta kasvattajasarjana ja miksi nuoren pelaajan on hyvä saada oppia Liiga-jäillä ennen seuraavia siirtoja uralla.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden U20-läpimurtopelaajat ovat Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty (Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.


---
Published by: Juuso Kauppinen