Red Bull Läpimurto: Jakso 2 – Miten huippupelaaja syntyy?

25.9.2019

Red Bull Läpimurto -sarja alkaa taas! Uusi kausi tuo myös mukanaan uudet pelaajat, mutta yhdet tutut kasvot nähdään sarjassa myös tulevana kautena. Sarjassa seurataan Liigan U20-pelaajia ja heidän läpimurtoa Liigan kärkipelaajien joukkoon.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa esiteltiin sarjassa tällä kaudella seurattavat U20-läpimurtopelaajat: Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty (Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.

Toisessa jaksossa läpimurtopelaajat kertovat tarkemmin tavoitteistaan ja odotuksistaan tulevalle kaudelle. Avausjakson tapaan ääneen pääsevät myös Kärppien päävalmentaja Mikko Manner sekä KooKoon uusi päävalmentaja Jussi Ahokas. Manner puhuu Rätyyn ja Annuseen kohdistuvien odotusten lisäksi myös joukkueen tavoitteista. Kaksinkertainen maailmanmestarivalmentaja Ahokas paljastaa minkälaista on valmentaa ensimmäistä kertaa miesten joukkuetta.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarja nostaa esille lahjakkaiden nuorten pelaajien menestystarinat sekä näyttää, mitä tie huipulle vaatii. Katsojat pääsevät kurkistamaan viikoittain kulissien taakse ja näkemään lähietäisyydeltä millä tavalla urheilijat harjoittelevat, miten he viettävät vapaa-aikaansa, minkälaista on nuoren jääkiekkoammattilaisen arki ja kuinka U20-pelaajien peliesitykset kehittyvät kauden aikana.


---
Published by: Juuso Kauppinen