Red Bull Läpimurto: Uusi kausi alkaa – pelaajat esittelyssä

18.9.2019

Red Bull Läpimurto -sarja alkaa taas! Uusi kausi tuo myös mukanaan uudet pelaajat, mutta yhdet tutut kasvot nähdään sarjassa myös tulevana kautena. Sarjassa seurataan Liigan U20-pelaajia ja heidän läpimurtoa Liigan kärkipelaajien joukkoon.

Red Bull Läpimurto -sarjassa pääsemme Liigan nuorten läpimurtopelaajien iholle ja saamme nähdä kuinka urheilijat harjoittelevat, viettävät vapaa-aikaa ja kuinka heidän peliesityksensä kehittyvät kauden aikana. Ensimmäisessä jaksossa uudet pelaajat esittelevät itsensä ja kuulemme heidän uransa ensiaskeleista sekä valmentajien mielipiteitä.

Läpimurto-kausi 2019–20 tulee keskittymään viikottain erityisesti seuraaviin huippulupauksiin: Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty (Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Anttoni Honka (JYP) ja Patrik Puistola (Tappara).

Jakson kertojana toimii Toni Saukkola.


---
Published by: Juuso Kauppinen