Patrik Laine tähdittää EA SPORTS™ NHL™ 20 -pelin kantta

8.8.2019

Patrik Laine nähdään Suomessa myytävän NHL™ 20 -pelin digitaalisen ja fyysisen version kannessa. Laineen erottuva rannelaukaus on mallinnettu peliin Signature Shot -laukauksena, joka on toteutettu edistyksellisellä Real Player Motion -teknologialla.

Electronic Arts on julkistanut Patrik Laineen olevan uuden EA SPORTS™ NHL™ 20 -pelin kansikuvaurheilija Suomessa. Tunnustus tekee Laineesta EA SPORTS™ NHL™ -pelin historian ensimmäisen urheilijan, joka nähdään kannessa kahtena vuotena peräkkäin.

– Oli mahtavaa kuulla, että EA SPORTS halusi minut uudestaan kanteen. Uusi kansikuva on vielä edellistäkin tyylikkäämpi! Tällaiset tunnustukset tuovat paloa näyttää oikealla jäällä, että on kaiken hypen arvoinen.

– Kaikki varmasti tietävätkin jo, että olen ollut lapsesta saakka intohimoinen EA SPORTS NHL™ -pelien fani. Kiekkokausi NHL:ssä on erittäin raskas, ja vastapainoksi uuden Änärin pelaaminen pleikkarilla kavereiden kanssa on loistava tapa rentoutua, Laine sanoo.

Laine valittiin myös siihen supertähtien joukkoon, jolla on NHL™ 20:ssä Signature Shot -laukaus. Signature Shot -laukaukset ovat NHL:n suurimpien tähtien tarkasti mallinnettuja ja tunnistettavia laukaustyylejä.

Myös kaikki 15 Liiga-seuraa ovat tuttuun tapaan mukana pelissä.

* * *

NHL™ 20 on saatavilla maailmanlaajuisesti Xbox Onelle ja PlayStation® 4:lle 13. syyskuuta 2019. EA Access -jäsenet** voivat pelata peliä jo 5. syyskuuta 2019 alkaen Play First Trial -edun ansiosta ja saavat 10 % alennuksen ostaessaan pelin täysversion.

>> Katso lisätietoja EA SPORTS™ NHL™ -pelistä


---
Published by: Juuso Kauppinen