TPS vahvistui kolmella ruotsalaispelaajalla

29.7.2019
TPS vahvistui kolmella ruotsalaispelaajalla

TPS solmi pelaajasopimukset kolmen ruotsalaispelaajan kanssa. Hyökkääjä Anton Holm sekä puolustajat Filip Windlert ja Henrik Larsson liittyvät turkulaisten riveihin Ruotsin toiseksi korkeimmailta sarjatasolta. Sopimukset ovat yhden kauden mittaisia.

29-vuotias Anton Holm siirtyy Turkuun Allsvenskanin runkosarjan voittaneesta Tukholman AIK:sta. Holm iski viime kaudella 39 ottelussa pisteet 18+20. Viimeisen kolmen kauden aikana vasemmalta laukova hyökkääjä on takonut yhteensä 69 maalia ja yhteensä 112 pistettä.

– Anton on iso ja vahva hyökkääjä, joka on ollut tehokas Allsvenskanissa. Hänellä on erinomainen laukaus ja hän pystyy tekemään myös peliä. Anton näki Turun hyvänä paikkana mennä urallaan eteenpäin, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

Filip Windlert, 26, edusti menneellä kaudella niin ikään AIK:ta. Vasemmalta laukova puolustaja on pelannut Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla neljä kokonaista kautta tehden yhteensä 43 pistettä. Tehotilastoissa komeilee vahva lukema +46.

24-vuotias Henrik Larsson pelasi viime kauden pääasiassa BIK Karlskogan riveissä. Puolustaja kirjautti 33 ottelussa 24 tehopistettä. Karlskogan lisäksi hän pelasi kahdeksan ottelua SHL:ssä Brynäs IF:n riveissä. Kaudella 16–17 Larsson voitti Allsvenskanin puolustajien pistepörssin 40 pisteellään.

– Windlert on hyvin luisteleva puolustaja, jonka vahvuudet ovat puolustuspelissä. Filip on myös hyvä joukkuepelaaja, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja. Henrikillä on puolestaan potentiaalia ottaa seuraava steppi pelaajana Suomessa. Hänellä on hyvät kiekolliset taidot ja lisäksi hän lukee peliä hyvin, Niittymäki taustoittaa.

>> Katso lisää osoitteesta www.tps.fi


---
Published by: Juuso Kauppinen