Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy:n taloudellinen menestyi jatkui

17.6.2019
Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy:n taloudellinen menestyi jatkui

Picture: Saana Hakala

Tamhockey Oy:n voitto verojen jälkeen tilikaudella 2018–19 oli 577 654,87 euroa.

Taloudellinen tulos verojen jälkeen edelliseen kauteen verrattuna laski hieman ollen 195 259,54 euroa edellistä kautta pienempi. Tapparan liikevaihto pysyi edelliskauden tasolla ollen kuluneella kaudella 9 062 164,59 euroa. Liikevaihdon kehitys ja tulos oli tänäkin vuonna kohtuullisen hyvä. Yhtenä menestystekijänä oli yhteistyösopimusten myynnin jatkuva nousun kehitys, joka tukee Tapparan tuloskehitystä. Lipunmyynnin keskihinnan nousu myös edesauttoi lipputulojen kehittymistä ja asiakastilaisuuksien / VIP- ja aitiomyynnin lisääntyminen runkosarjassa olivat kauden muita myönteisiä asioita.

Lipunmyynnin kehittämiseen liittyvän tuotteistamisen, asiakkaiden paremman palvelemisen, sekä yhteistyösopimusten myyntiin panostamisen odotetaan lisäävän kasvua alkaneelle Liiga-kaudelle.

Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen kommentoi yhtiön tuloksen olevan kohtuullisen hyvä, mutta myös, että "Tamhockey-konserni" maksoi kuluneena kautena ennakonpidätyksiä, arvonlisäveroja, tuloveroja ja julkisoikeudellisia maksuja yhteensä 2 673 197,00 euroa.

Urheilullisesti Tapparan joukkue pysyi historiallisesti Liigan mitalikannassa jo seitsemättä kertaa peräkkäin.


---
Published by: Juuso Kauppinen