Liiga lauantaina: HPK saa apuja sairastuvalta Tampereelle

13.4.2019
Liiga lauantaina: HPK saa apuja sairastuvalta Tampereelle

Teemu Turunen palaa HPK:n kokoonpanoon lauantaina. (Picture: Kimmo Metsälä)

Tappara ja HPK iskevät lauantaina Tampereella yhteen viidennen kerran kevään semifinaaleissa. Kumpi saa finaalipaikan katkolle maanantaiksi Hämeenlinnaan? Tähän asti ottelusarjassa on nähty ainoastaan kotivoittoja. HPK saa illan otteluun apuja sairastuvaltaan.

Tappara–HPK | Kokoonpanot | voitot 2-2

Tapparan kokenut hyökkääjä Antti Erkinjuntti palaa tamperelaisten kokoonpanoon kahden ottelun tauon jälkeen. Ottelu on samalla Erkinjuntille Liiga-uran 100. playoffs-ottelu. Tapparan kokoonpanosta jää Erkinjuntin paluun myötä sivuun torstaina uransa toisen playoffs-ottelunsa pelannut Matias Lehtonen.

Tapparan maalilla jatkaa kevään kaikki playoffs-ottelut torjunut Christian Heljanko.

HPK puolestaan apuja kokoonpanoonsa sairastuvalta, kun Niklas Friman, Miro Karjalainen, Valtteri Puustinen ja Teemu Turunen palaavat kaukaloon. Torstaina jo sivussa ollut Niclas Lucenius puolestaan jatkaa sairastuvalla. Lisäksi torstailta kokoonpanosta on tippunut pois ruotsalaispuolustaja Jesper Lindgren. Myös torstaina pelanneet Erkka Seppälä ja Jaakko Kuusisto eivät ole tänään kokoonpanossa.

HPK:n maalilla jatkaa vahvaa kevättä pelaava Emil Larmi.

Poissa kokoonpanosta
Tappara: Otso Rantakari, Aleksi Elorinne, Matias Lehtonen
HPK: Janne Lahti, Niclas Lucenius, Jesper Lindgren, Henri Kanninen, Erkka Seppälä, Jaakko Kuusisto


---
Published by: Juuso Kauppinen