Liiga perjantaina: Kumpi vie sarjan katkolle?

12.4.2019
Liiga perjantaina: Kumpi vie sarjan katkolle?

HIFK:n Lennart Petrell ja Kärppien Jani Hakanpää jatkavat perjantaina semifinaalitaistelua Oulussa. (Picture: Jussi Määttä)

Kärpät isännöi HIFK:ta perjantaina, kun joukkueiden välinen semifinaalisarja jatkuu tasatilanteesta 2-2. Katso, mitä muutoksia Kärpät ja HIFK ovat kokoonpanoihinsa tehneet.

Kärpät – HIFK | Kokoonpanot | voitot 2-2

Kärpät on muokannut uusiksi keskushyökkääjäosastoaan. Michal Kristof aloittaa ykkösketjun keskellä, ja Nicklas Lasu siirtyy kolmosen sentteriksi. Oskar Osala ottaa paikan Rasmus Kuparin johtamasta kakkosketjusta. Sami Anttila täydentää kolmosketjun. Jari Sailio pelaa nelosketjussa, ja Otto Karvinen on mukana kokoonpanossa 13. hyökkääjänä. Puolustuksessa Teemu Kivihalme on jälleen pelikunnossa ja pelaa Jani Hakanpään parina. Veini Vehviläinen jatkaa Kärppien maalilla.

HIFK:n hyökkäyksessä muutoksia on tehty vain nelosketjuun, jossa Tommi Santalan laidoilla esiintyvät Teemu Tallberg ja ensimmäisen ottelunsa sitten joulukuun pelaava Thomas Nykopp. Puolustuksesta puuttuu Markus Kankaanperä, ja Aleksi Laakso on mukana kokoonpanossa seitsemäntenä puolustajana. Ottelu on Laaksolle kauden ensimmäinen playoffseissa. Atte Engren torjuu HIFK-maalilla.

Poissa kokoonpanosta
Kärpät: Mika Pyörälä, Jussi Rynnäs, Miska Humaloja, Taneli Ronkainen, Aleksi Mäkelä
HIFK: Niklas Nordgren, Joe Finley, Markus Kankaanperä, Joonas Rask, Teemu Engberg, Micke-Max Åsten, Ilmari Pitkänen


---
Published by: Antti Seppänen